Publicēts 31. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Liels bija mans pārsteigums, kad atklāju kuponus (varam to saukt arī par kolektīvo iepirkšanos, kas ir pazīstamāks un daudz patīkamāks termins). Nekad neesmu bijis akciju cilvēks, vai kuponu, tajā skaitā. Un ja godīgi, nekad nebiju domājis, ka akciju un atlaižu meklēšana manī radīs tādu azartu, kā tas ir šobrīd.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 31. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Lieliem soļiem tuvojoties pirmajam septembrim, skolas gaitām sarosās gan skolēni, gan arī paši vecāki. Bez ikgadējām raizēm par mācību grāmatām, skolas somām un bērnu aktualitātēm, vecākus nomoca arī jautājums par to, kādus našķus un launagu savām atvasēm dot līdzi skolas gaitās.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienās katra sieviete vēlas būs skaista, kopta un starojoša. Tomēr katras dzīvē var pienākt brīdis, kad, skatoties uz sevi spogulī, neesam īsti apmierinātas ar to, ko redzam. Iespējams, sejas āda vairs nav tik veselīga kā senāk, mūsu ķermenis izskatās noguris un ikdienas steigas nomākts, un mēs pašas vairs nejūtamies kā sievišķības iemiesojums. Taču svarīgi neļauties pesimismam, jo mūsdienas ir daudz iespēju, kā atgūt dzīvesprieku un smaidu sejā. Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģes, skaistumkopšanas procedūru apmeklēšana labvēlīgi ietekmē ne tikai sievietes ārienu, bet arī noskaņojumu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Lielās intereses un pieprasījuma dēļ 14. septembrī atkārtoti startēs biznesa izglītības centra "Jauno komersantu skola" īpašā biznesa apmācību sesija "Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus", kas tik tikko noslēgusies ar pozitīvām atsauksmēm. Apmācību kursam vēl pieejams arī līdzfinansējums.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Šajā rosīgajā posmā, kad cilvēki izmanto patīkamo laikapstākļu sniegtās priekšrocības, lielu pieprasījumu pēc palīdzības saņem arī pārvākšanās firmas. Vasara un rudens ir īstie gadalaiki, kad cilvēki izvēlas pārcelties uz jaunu mājvietu, taču, kā zināms, pārvākšanās darbi ir gan morāli, gan fiziski apgrūtinoši ikvienam tajos iesaistītajam.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu laikmetā, kad cilvēkus ir grūti pārsteigt ar ko neredzētu un interesantu, to ir izdevies izdarīt Blankenfeldes muižas zvanu muzejam, kas ikvienu apmeklētāju priecē ar 1000 dažādas izcelsmes, vēstures, senuma, formas un materiālu zvaniem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Straujiem soļiem tuvojoties vasaras beigām un drēgnajam rudens laikam, daiļā dzimuma pārstāvēm arvien aktuāls kļūst jautājums par ārējā izskata kopšanu, it īpaši ādas veselības stāvokli. Lai ikviena sieviete mūsdienās justos veiksmīga, laimīga un ar dzīvi apmierināta, tām nepieciešams parūpēties par savu ārējo izskatu un iekšējo labsajūtu. Kā atzīst veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģes, skaistumkopšanas procedūru apmeklēšana ne tikai ietekmē sievietes noskaņojumu, bet nodrošina to, ka arī aukstā un vējainā laikā sievietes āda ir veselīga un patīkama.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Nenoliedzami, klientu apkalpošana ir ļoti svarīgs faktors ikvienam uzņēmumam – labs serviss ir tas, kas nodrošina uzņēmuma veiksmi. Ikviens klients vēlas, lai viņa vajadzības tiktu apmierinātas un uzņēmuma uzdevums ir ne tikai risināt problēmas un atbildēt uz jautājumiem, bet arī sniegt klientam solīto. Tāpēc daudz labāk darbs ar klientiem veiksies tiem uzņēmumiem, kuriem ir plašs pakalpojumu klāsts un kuri spēj apvienot vairākas, patērētājiem nozīmīgas lietas. Viens no šādiem servisiem ir “Laadur Baltic”, kas nodrošina kvalitatīvas preces un tehnisko apkalpošanu pēc iespējas tuvāk klientam.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienās uzņēmējdarbība lielā mērā ir saistīta ar grāmatvedību un spēju izsekot līdzi pārmaiņām, lai nodrošinātu biznesa strauju attīstību un saglabātu profesionalitāti. Laikā, kad viss strauji attīstās, viena no mainīgākajām nozarēm ir grāmatvedība, tāpēc ikvienam nozares pārstāvim ir svarīgi sekot līdzi jaunumiem likumdošanas grāmatvedības uzskaites un nodokļu jautājumos, jo ar grāmatvedību saistītās jomās ir ļoti svarīgi būt precīzam un zinošam, lai nekaitētu nedz uzņēmuma ienākumiem, nedz tā darbiniekiem un klientiem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienās neatņemama sastāvdaļa noliktavu, veikalu un uzņēmumu darbībā ar precēm ir iekrāvēji. Darbs šajā vietās bez iekrāvēju palīdzības bieži vien būtu neiespējams, tāpat kā kompānijām un privātpersonām veicot liela apjoma pirkumus. Lai veiksmīgi un pareizi izmantotu iekrāvēju tehniku, nepieciešams zināt sīkākās detaļas, pirmkārt, jau noskaidrot katras preces konkrētu gabarīta izmēru un svaru, iepazīt darba apstākļus, kādā iekrāvējs strādās, un konsultējoties ar klientu noskaidrot labāko veidu, kā paveikt darbu izcili. Kā atzīst uzņēmuma “Laadur Baltic” direktors Ainārs Logins, tieši kvalitatīvs darbs un personiska attieksme pret klientu ir noteicošais faktors izaugsmei.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsu ikdienas straujais ritms un vēlme sevi pilnveidot kā profesionāli, tā garīgi un fiziski, bieži vien rezultējas ar pārpūli, kas var izpausties gan kā saslimšana, gan smagākas fiziskas traumas. Šādā veidā ķermenis pats par sevi atgādina un cilvēkam liek nedaudz apstāties, pievērst uzmanību savam ķermenim un fiziskajai veselībai.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Vietējie uzņēmumi arvien aktīvāk izrāda interesi dalībai konkursā "Latvijas Eksportprece 2015” , ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē. Viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas šogad pieteica savu dalību konkursam, ir pērnā gada laureāts – "TONUS ELAST", kura kvalitatīvā produkcija jau gadiem ilgi kalpo cilvēka veselībai un ir pieprasīta ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Tie, kuriem patīk jokot, noteikti apgalvo, ka ledusskapis ir viņu mīļākā lieta visā mājā. Tā noteikti ir daudziem un tāpēc, iekārtojot virtuvi, ledusskapja izvēlei tiek pievērsta īpaša uzmanība. Tas nedrīkst būt ne par lielu un ne par mazu, un jāņem vērā arī virtuves gabarīti. Loģiski, ka cilvēkam, kurš dzīvo viens, nebūs vajadzības pēc milzīga ledusskapja ar divām durvīm un dažādām funkcijām, un ģimene ar trīs bērniem neizlīdzēsies ar neliela izmēra ledusskapīti. Mūsdienās pastāv izvēles iespējas ļoti daudzās jomās un sadzīves tehnikas iegāde ir viena no tām.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 18. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Turpinoties vasarai un siltajiem laikapstākļiem, patīkamos faktorus izmanto arī cilvēki, steidzot mainīt dzīvesvietu. Nav noslēpums, ka jaunas mājvietas izvēle, mantu kravāšana, pārvešana un ievākšanās process cilvēkiem ir ļoti nogurdinošs, taču nedrīkst aizmirst arī par mūsu mazākajiem ģimenes mīluļiem – viņiem pārcelšanās stress un steiga ir pat ļoti bīstama.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 18. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Planšetdatoru modeļi mainās strauji. Tik strauji, ka knapi spējam izsekot līdzi, kas jauns atkal parādījies piedāvājumā. Tāpat ir arī ar planšetdatoru cenām – tās mainās neiedomājami ātri, vieniem kļūstot lētākiem, citiem, jaunajiem, kas parādās veikalu plauktos, esot krietni vien dārgiem cenā. Tad nu atliek vien izvēlēties – vai vēlamies pašu jaunāko modeli iegādāties, ieguldot lielāku naudas summu, vai iegādāties kaut ko nedaudz senāk klajā nākušu, toties zemākā cenu kategorijā.Un zemāka cena nebūt nenozīmēs zemu kvalitāti.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu sievietes ikdienā, kad bieži nākas piedzīvot stresu, nemieru, nepareizus ēšanas paradumus un vēl strādāt sēdošu darbu, ļoti izplatītas problēmas ir nogurums, kā arī celulīta veidošanās. Lai gan ir dzirdētas daudzas iespējas, kā no netīkamās “apelsīna miziņas” atbrīvoties, tikai retos gadījumos kāds no līdzekļiem arī reāli palīdz.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienās ļoti svarīgs faktors, kas ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu, ir sēdošs vai fiziski smags darbs, stress un sportiskās aktivitātes. Dažkārt nākas saskarties ar situāciju, kad mūs pārņem ķermeņa sāpes vai diskomforts, un bieži vien mēs nespējam izprast tā cēloņus. Tādos gadījumos ieteicams vērsties pie fizioterapeita, kurš veicot izmeklējumus, noskaidros sāpju cēloni un nozīmēs tālāku rehabilitāciju.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 14. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Par Latvijas dabasgāzes apgādes kompānijas "Latvijas Gāze" (LG) valdes priekšsēdētāju kļuvis ekspremjers Aigars Kalvītis.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu inovāciju laikmetā, kad strauji attīstās tehnoloģijas dažādās jomās, par kurām agrāk mēs pat nebūtu iedomājušies, cilvēku darbi tiek atviegloti arī pārvākšanās nozarē. Tieši tādēļ, lai sekotu līdzi jaunumiem un vēl modernāk un profesionālāk veiktu savu darbu, jaunas inovācijas ievieš arī pārvākšanās firma “FF International Movers”, ar jauno tehniku pārvedot smagākas mēbeles vai ofisa resursus pavisam ātri un vienkārši.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Lai gan vasara tuvojas noslēgumam, mūs turpina priecēt siltie laikapstākļi un saulīte. Tieši šajā sezonā cilvēki vislabprātāk izvēlas pamest mājokļus un doties dažādās ekskursijās, lai apskatītu skaistākās Latvijas vietas. Par vienu no tūristu un ekskursantu ļoti iecienītu vietu ir kļuvusi Blankenfeldes muiža, kurā ir pieejams gan īpašs un unikāls zvanu muzejs, gan viesnīcas pakalpojumi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 11. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu vidē, kad ikdienas steigas dēļ bieži sanāk nepievērst uzmanību ēdienreizēm un uzturam, var ciest mūsu veselība. Daudzi cilvēki mēdz ikdienā lietot pārtiku, kurā nav pietiekamu uzturvielu vai nepieciešamo vitamīnu, tā rezultātā nodarot pāri savam organismam. Tieši tādēļ, lai pievērstu uzmanību uz nepieciešamību pēc dabiskiem, gardiem un veselīgiem produktiem, Blankenfeldes muiža ražo un pircējiem visā Latvijā piedāvā plašu dabīgu produktu sortimentu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 10. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Vai spējat vēl atcerēties laiku, kad mobilajā telefonā internetu bija iespējams lietot, izmantojot WAP protokolu? Vai arī to, ka telefona ekrāns bija pavisam neliels un melnbalts?
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Compensa – drošs ceļabiedrs gan tuvos gan tālos ceļojumos. Pirms došanās sen plānotajā un kārotajā, vai tikai nesen izlemtajā piedzīvojumā, tava prātīgākā izvēle būs laicīgi iegādāta ceļojumu apdrošināšana.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu uzņēmējam jābūt apveltītam ne tikai ar kritisko domāšanu un spēju ātri pieņemt lēmumus, bet arī ar līdera dotībām. Neraugoties uz to, ka Latvija ir maza un darbības nozares nereti ir ierobežotas, mūsu valsts ir ļoti bagāta ar uzņēmējiem – līderiem. Tik pat svarīgi kā būt līderim, kurš spēj motivēt darbiniekus un kura viedoklī ieklausās, ir strādāt pie sava uzņēmuma dinamiskas attīstības un iekarot līdera pozīcijas arī tirgū. Lai palīdzētu uzņēmumiem apzināties savus trūkumus, izlabot tos un sasniegt vēlamo rezultātu, tiek rīkots īpašs, piecu mēnešu biznesa attīstības un konkurētspējas stiprināšanas apmācību kurss "Kā kļūst par tirgus līderi. Biznesa attīstības kreatīvais modelis". Programmai vēl pieejams līdzfinansējums.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Vietējie uzņēmumi aktīvi izrāda interesi dalībai konkursā „Latvijas Eksportprece 2015” , ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē.
Lasīt visu rakstu...
1 2