Šodien iepērkos gudri!
Publicēts 31. augustā, 2015.
Liels bija mans pārsteigums, kad atklāju kuponus (varam to saukt arī par kolektīvo iepirkšanos, kas ir pazīstamāks un daudz patīkamāks termins). Nekad neesmu bijis akciju cilvēks, vai kuponu, tajā skaitā. Un ja godīgi, nekad nebiju domājis, ka akciju un atlaižu meklēšana manī radīs tādu azartu, kā tas ir šobrīd.

Kādu brīdi atpakaļ draugi devās ceļojumā – tādā spontānā, neplānotā un pēkšņā uz Krētu. Priecādamies, ka ceļojums lielākoties izmaksājis tik lēti, laiks pavadīts vienreizēji un iedegums iegūts fantastisks, viņi atgriezās mājās ar fotogrāfijām. Kādā kopīgā sanākšanā, klausoties viņu stāstā, radās gluži loģisks jautājums – kur tad šādi lēti un izdevīgi ceļojumi tā mētājas apkārt un kāpēc es par to neko nezinu. Atbilde bija ļoti vienkārša – pirkām gudriem.lv caur kolektīvo iepirkšanos, paskaties kādreiz, varbūt kaut ko atrodi. Atceros, ka tobrīd nosmaidīju vien, nodomāju par visiem kuponiem un akcijām, bet neteicu neko.

Tomēr pēc laika nācās vēlreiz sastapties ar portāla gudriem.lv piedāvājumu. Caur paziņu paziņām biju dzirdējis, ka Rīgā ir jauks Gruzīnu restorāniņš, kuru nekādi nevarēju atrast pats uz savu roku. Be tā kā Gruzīnu virtuve un valsts kā tāda man ir ļoti tuva, kāre atrast šo iestādi bija liela. Rokoties plašajās interneta ārēs, pāris dienas atpakaļ – atrasts! Turklāt komplektā ar interesantu piedāvājumu jau zināmajā gudriem.lv portālā – vakariņu piedāvājums ar gandrīz 50% atlaidi, caur to pašu kolektīvās iepirkšanās pasākumu. Novērtēju, ka piedāvājumu iegādājušies jau krietni daudz cilvēku, nolēmu – pamēģināšanu arī es, sliktāk jau nebūs. Samaksāju piecdesmit centus par kuponu un ar izdrukātu tā eksemplāru rokās, devos sava kārotā restorāniņa virzienā. Lai garai neaizrautos stāstījumā, teikšu īsi – bija fantastiski. Gan ēdiens, atmosfēra, apkalpošana, personāls – nu viss lieliskā kvalitātē, un, izejot no restorāna, jutos gan paēdis lieliski, gan guvis patīkamas emocijas. Laikam jau vienmēr esmu bijis nedaudz stereotipisks par kuponu piedāvājumiem, uzskatot, ka, ja tu nāc kaut kur ar kuponu (vecajā versijā vēl izgrieztu no avīzes), skatās uz tevi nedaudz savādāk. Bet nu šķiet laiki ir krietni vien mainījušies (lai gan arī es nekāds aizvēsturiskais zvērs neesmu). Kuponi nu ir kolektīvā iepirkšanās, kas skaitās moderni un izdevīgi. Šādu iespēju izmanto arvien vairāk un vairāk cilvēku. Un galvenais – man patiešām jāpiekrīt, ka tas ir gan izdevīgi, gan moderni, gan arī diezgan aizraujoši.

Tā kā sāku savu iepazīšanos ar kolektīvo iepirkšanos caur portālu gudriem.lv, tad tur arī turpināju. Izrādās, iespējams izvēlēties sadaļas – kurā jomā gribi gudri un kolektīvi iepirkties – Atpūta, Auto, Ēdieni, Izglītība, Skaistumkopšana (zem tā arī veselība, apģērbi, preces bērniem un vēl viss kas labs – dāmām, vispār paradīze). Un ietaupījumi, kādus vari iegūt, šādi iepērkoties – ārkārtīgi lieli. Nezinu kā ar apģērbiem un tādām precēm – tos gan lielākoties vēl meklēju veikalos. Bet atpūtas piedāvājumi, masāža, ēdieni un šāda tipa pakalpojumi – varu iegādāties ar pat vairāk nekā 50% atlaidi no piedāvājuma summas. Nu kāpēc gan neizvēlēties aiziet uz kādu pasākumu uz pusi lētāk, neizbaudīt masāžu nedaudz ietaupot, vai neizbaudīt gardus ēdienus, nesamaksājot rēķinu, ko kura pašam sametas bail? Galvenais, ka gudriem.lv piedāvājums ir mainīgs – šonedēļ viens, nākamajā nedēļā atradīšu jau citus, savādākus piedāvājumus. Un kāpēc gan neizmantot labu iespēju?

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: