Skaistumkopšanas procedūras labvēlīgi ietekmē sievietes izskatu un noskaņojumu
Publicēts 28. augustā, 2015.
Mūsdienās katra sieviete vēlas būs skaista, kopta un starojoša. Tomēr katras dzīvē var pienākt brīdis, kad, skatoties uz sevi spogulī, neesam īsti apmierinātas ar to, ko redzam. Iespējams, sejas āda vairs nav tik veselīga kā senāk, mūsu ķermenis izskatās noguris un ikdienas steigas nomākts, un mēs pašas vairs nejūtamies kā sievišķības iemiesojums. Taču svarīgi neļauties pesimismam, jo mūsdienas ir daudz iespēju, kā atgūt dzīvesprieku un smaidu sejā. Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģes, skaistumkopšanas procedūru apmeklēšana labvēlīgi ietekmē ne tikai sievietes ārienu, bet arī noskaņojumu.

“Straujiem soļiem tuvojoties rudenim, arvien vairāk sievietes sāk pievērst uzmanību savas ādas un ķermeņa kopšanai, jo tas kļuvis par daudz aktuālāku jautājumu, nekā, piemēram, siltajos mēnešos, kad mūs lutināja saules gaisma un atpūtu bija iespējams notvert pie jūras vai dabas. Skaista āriene, kopts ķermenis un iekšējā harmonija ir svarīgas sastāvdaļas sievietes labsajūtai ikvienā gadalaikā. Tāpēc, lai parūpētos par savu skaistumu un veselību, sievietēm ir iespēja apmeklēt dažādas skaistumkopšanas procedūras, kas palīdzēs atjaunot gan zaudētos spēkus, gan uzplaukt ārēji,” norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģes.

Gludai un skaistai ādai centrs “Adoria” piedāvā plaša spektra dažādu ķermeņa daļu vaksācijas procedūras sievietēm. Rūpējoties par klientu veselību un labsajūtu, tiek nodrošināta maksimāli mazsāpīgas procedūras matiņu likvidēšanai uz kājām, bikini zonā, padusēs, uz rokām un augšlūpas.

Savukārt skaistai un veselīgai sejas ādai tiek piedāvātas sejas maskas ar dažādām iedarbībām – atsvaidzinošās, ārstnieciskas, barojošas, mitrinošas, pretgrumpu, tonizējošas, vitaminzētas u.c. Kā atzīst centra kosmetoloģes, sejas maskas ir ļoti noderīga procedūra, kas palīdz atjaunot nogurušu, sausu un nelabvēlīgu laiku apstākļu skartu ādu. Sejas maskas efektīvi iedarbojas uz ādu un atkarībā no katras sievietes vajadzības, mitrina vai sausina ādu, un tās var izmantot jebkuras ādas tipa īpašnieces.

“Ja sejas maskas un vaksācija parūpējas par sievietes skaistumu un palīdz atgūt ādas starojumu, tad sievietes labsajūtai lieliski noder masāžas. Nav noslēpums, ka ikdienas gaitā ikvienai sievietei pienāk brīdis, kad viņa cieš no noguruma vai uzkrātās spriedzes, tāpēc masāžu nepieciešams veikt ne tikai, lai palīdzētu sievietei atslābināties, bet arī uzlabotu tās veselību. Tas palīdzēs noņemt ne tikai spriedzi, bet arī aizmirst par kādu fiziskajās aktivitātēs gūtu sastiepumu vai citu savainojumu. Pēc labi veiktas masāžas labs noskaņojums garantēts vēl vismaz pāris dienas un arī uzkrātais ikdienas stress uz kādu laiku būs kā ar roku noņemts,” norāda centra kosmetoloģes un masieres.

“Adoria” piedāvā ārstnieciskās mugurkaula, pleca un kakla daļas, krūšu daļas, jostas krustu daļas, roku, kāju, kā arī vienas rokas un kājas masāžu rehabilitācijas procesā. Tāpat veselības un skaistuma centrs piedāvā arī sejas kosmetoloģisko masāžu, kā arī cita veida masāžas, piemēram, problēmzonu terapisko masāžu, vispārējo ķermeņa masāžu, relaksējošo pēdu masāžu, galvas masāžu, grūtnieču masāžu, kā arī kosmētiskās masāžas – pretcelulīta masāžas u.c.

Savukārt katrai klientei, kas izmantos “Adoria” ķermeņa mašāzas un sejas maskas procedūras pienāksies skaistumkopšanas dāvaniņa.

Adoria kosmetoloģijas centrs parūpēsies, lai Latvijas sievietes izskatītos un justos vēl skaistākas un laimīgākas, piedāvājot plaša klāsta kosmetoloģijas pakalpojumus. Permanentā un ārstnieciskā kosmetoloģija, pīlings, mezoterapija, skābekļa kosmetoloģija, dažādu zonu vaksācija un aparātprocedūras ir tikai daļa no pakalpojumu klāsta, ko piedāvā profesionāli kosmetologi.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: