Compensa Ceļojumu apdrošināšana
Publicēts 7. augustā, 2015.
Compensa – drošs ceļabiedrs gan tuvos gan tālos ceļojumos. Pirms došanās sen plānotajā un kārotajā, vai tikai nesen izlemtajā piedzīvojumā, tava prātīgākā izvēle būs laicīgi iegādāta ceļojumu apdrošināšana.

Compensa apdrošināšanas kompānijas piedāvājums ir mūsdienīgs un pārdomāts, sniedzot drošības sajūtu ceļojuma laikā. Ar to vienmēr var rēķināties neparedzētās situācijās, saņemot lielisku diennakts informatīvo servisu, ātru problēmsituāciju risinājumu un pieejamību. Šāda apdrošināšanas polise ar Compensa ir vispiemērotākā apdrošināšana gan īsiem, gan garākiem ceļojumiem, darba komandējumiem, vasaras brīvdienu atpūtai, ziemas slēpošanas braucienam vai jebkuram citam piedzīvojumam ārzemēs.

Compensa rūpējas par saviem klientiem, nodrošinot diennakts informatīvo palīdzību visā pasaulē. Tiek nodrošināts arī visu aktuālāko risku segums ar dažādiem jauninājumiem, kas Latvijā ir sastopami tikai pie Compensa apdrošinātāja. Savukārt tikt pie šādas ceļojumu apdrošināšanas polises ir ērti un vienkārši, nepieciešams tikai interneta pieslēgums.

Vispirms jau – kur šādu ceļojumu apdrošināšanu var iegādāties? Ērtākais risinājums ir to iegādāties internetā - http://online.compensa.lv Compensa polisi var iegādāties arī apdrošinātāja birojā Rīgā, vai pie brokeriem un sadarbības partneriem. Compensa ceļojumu apdrošināšanas polise ir spēkā visās Eiropas valstīs, Krievijas Federācijā un visās pārējās pasaules valstīs.

Kādi tad īsti ir Compensa piedāvātie apdrošinātie riski? Medicīnisko izdevumu segšana – neatliekamā zobārstniecība, medicīniskais transports, slimnieka repatriācija, repatriācija nāves gadījumā – sedzot tos neatliekamos medicīniskos izdevumus, kas radušies saslimšanas rezultātā, hronisku saslimšanu saasināšanās rezultātā un nelaimes gadījuma rezultātā (gūtas traumas).

Palīdzības apdrošināšana - Compensa piedāvā četrus jauninājumus, kas nav sastopami pie citiem apdrošinātājiem – Tuvinieka ierašanās, bērna aprūpe, apdrošinātā aizstāšana (ja ceļojums saistīts ar darba pienākumu pildīšanu), ID dokumentu atjaunošana, tulka palīdzība un juridiskā palīdzība, Compensa nodrošina arī personīgo mantu nosūtīšanu, ja būtiskas lietas ceļojuma laikā sabojātas, bet bez tām nav iespējams funkcionēt, vai to trūkums ietekmē veselības stāvokli. Tāpat Compensa nodrošina arī meklēšanas un glābšanas izdevumus, ja ceļojuma laikā apdrošinātais apmaldījies vai pazudis. Tiek segta arī mājdzīvnieka aprūpe – tā uzturēšanās dzīvnieku viesnīcā, ja saimnieks nonācis slimnīcā. Un tiek piedāvāts arī maiņas autovadītājs, ja pašam apdrošinātājam radusies situācija, kad veselības problēmu dēļ transportlīdzekli vadīt vairs nav iespējams.

Izmaiņas ceļojumā - Compensa sedz izdevumus, kas radušies saistībā ar ieplānoto ceļojumu vai izmaiņām tā laikā – ceļojuma atcelšana (nelaimes gadījuma vai saslimšanas rezultātā), aizkavēšanās, pārtraukšana, lidojuma aizkavēšanās. Bet jauninājums ir nodrošinātā ceļojuma turpināšanas iespēja – sedzot izdevumus par jaunas biļetes iegādi līdz galamērķim vai starpposmam, ja pēc veselības problēmu novēršanas, ceļojums tiek turpināts.

Protams, iekļauta arī nelaimes gadījumu apdrošināšana un civiltiesiskās atbildības apdrošināšana, kā arī bagāžas apdrošināšana, ja tā nozaudēta vai sabojāta.

Tāpat, Compensa nodrošina iespēju iegādāties divus papildus ceļojuma apdrošināšanas riskus, ko iespējas pievienot jau esošajai polisei. Tā ir mājokļa apdrošināšana ceļojuma laikā – tiek segti visi zaudējumi, kas radušies, kamēr apdrošinātais atradies ceļojumā. Otrs nodrošinājums – maka apdrošināšana, kur tiek segti visi izdevumi, ja maks ceļojuma laikā nozagts. Tad par dokumentu un bankas karšu atjaunošanas izdevumiem rūpējas apdrošinātājs.

Ar iegādātu Compensa apdrošināšanu var doties ceļojumā pavisam droši, zinot, ka par visu ir padomāts!   

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: