Iespēja piedalīties biznesa apmācību sesijā “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus!”
Publicēts 27. augustā, 2015.
Lielās intereses un pieprasījuma dēļ 14. septembrī atkārtoti startēs biznesa izglītības centra "Jauno komersantu skola" īpašā biznesa apmācību sesija "Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus", kas tik tikko noslēgusies ar pozitīvām atsauksmēm. Apmācību kursam vēl pieejams arī līdzfinansējums.

Lai gan "Jauno komersantu skola" tradicionāli notiek reizi gadā, lielās klientu intereses dēļ biznesa izglītības centrs "Jauno komersantu skola" arī šajā rudenī organizē īpašu biznesa apmācību sesiju “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus”, kuras mērķis ir vairot cilvēkos motivāciju savas uzņēmējdarbības uzsākšanai, kā arī sniegt zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu.

Biznesa apmācību sesija ilgst pusotru mēnesi - septembrī un oktobrī, un tā piedāvā apmeklēt sešas radošās lekcijas, veidot praktiskos uzdevumus, testus, saņemt no biznesa profesionāļiem individuālas konsultācijas, veidot diskusijas un rosināt viedokļu / ideju apmaiņu apmācību dalībnieku starpā. Apmācības notiek Rīgas centrā, katru pirmdienu - pēcpusdienas grupās no pl. 16:30 līdz pl.20, sekojošos datumos – 14. septembrī, 21. septembrī, 28. septembrī, 5. oktobrī, 12. oktobrī un noslēguma apmācība – 19. oktobrī.

"Ikviens bizness sākas ar ideju un pats galvenais šīs idejas realizācijā ir cilvēks, jo tikai no viņa būs atkarīgs, vai tas realizēsies dzīvē. Mūsdienās īpaši apsveicama ir ikviena vēlme sevi pierādīt, darboties un tiekties uz ko augstāku, taču ar vēlmi vien nepietiek... tāpēc ir jārada labvēlīga un atvērta vide personības attīstībai un pilnveidei, lai veicinātu jauno uzņēmēju kļūšanu par nozīmīgu sabiedrības daļu. Izcilība un profesionalitāte rodas tad, ja tiek veicināta katra cilvēka iekšējā potenciāla jeb talanta izkopšana. Mēs dzīvojam zināšanu un jaunrades laikmetā, kur katra cilvēka spējām ir liels pienesums un tieši šo apmācību laikā mēs centīsimies jauniešu idejas un vēlmes pārvērst realitātē," norāda biznesa apmācību sesiju vadītāja, lektore Egita Sproģe.

Ar pozitīvām atsauksmēm tik tikko noslēgusies arī biznesa apmācību sesija vasaras sezonā. Apmācību apmeklētāji atzinīgi novērtē gan iegūtās zināšanas, gan vērtīgus padomus biznesa attīstības veicināšanai.

Kā norāda kursu apmeklētājs Anatolijs Dilba, biznesa apmācības sniegušas atbildes uz daudziem jautājumiem: "Man ļoti noderēs iegūtās zināšanas, jo mans darbs tiešā mērā ir saistīts ar klientiem. Ieguvu vērtīgus padomus, lai klienti vēlētos nākt un sadarboties, un lai viņu vēlmes tiktu apmierinātas pilnā mērā."

"Šis apmācību cikls ir motivējošs un palīdz saprast, kas ir nepieciešams biznesa izveidei un uzturēšanai. Zināšanas noderēs arī gadījuma, ka netiks veidots savs bizness, jo pasniegtā viela ir pietiekami daudzpusīga, lai to varētu izmantot arī līdzšinējā darbā vietā strādājot ar kolēģiem vai klientiem. Galvenie ieguvumi ir metodika un cits skatījums uz biznesu gan kā darba vietu, gan kā potenciālo peļņas avotu," atzīst Edgars Avots.

Agnese Sila norāda, ka apmeklējot kursus ieguvusi plašu informāciju un iepazinusies ar aktuālām tēmām, kuras tikušas labi papildinātas ar piemēriem no dzīves, kas daudz labāk ļauj izprast tēmas būtību.

Apmācību apmeklētājs Jānis Luņģis norāda, ka ņemot vērā to, ka biznesa uzsākšana ir šī brīža ideja, tad iegūtās zināšanas viennozīmīgi noderēs tālākā nākotnē: "Apmācībās praktiski tika aptverts viss, kas saistīts ar biznesa uzsākšanu. Kā pozitīvu iezīmi vērtēju to, ka bija nosacīta tēmu dažādība. Manuprāt, apmācību ciklu ir vērts apmeklēt, galvenokārt, lai saprastu, vai biznesa veidošana ir tā lieta, ar ko vēlies nodarboties," uzsver Luņģis.

Plašāku informāciju un pieteikuma formu skatiet: http://fluidsurveys.com/s/komersantu-skola/

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: