Publicēts 29. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Neapšaubāmi ikviena uzņēmuma attīstībā svarīgu lomu spēlē mārketinga komunikācija, jo tas ir viens no veidiem, kā viss veiksmīgāk sasniegt savu patērētāju un parūpēties par attiecīgā uzņēmuma reputāciju un tēla spodrināšanu. Taču tikpat svarīgi kā rūpēties par to, lai Jūsu uzņēmums būtu līderis starp konkurentiem ir nodrošināt savas uzņēmējdarbības vides attīstību, iegūstot arvien jaunas zināšanas un priekšrocības attiecībā pret konkurentiem, tādējādi paaugstinot uzņēmējdarbības sniegumu Latvijā kopumā. Laikā, kad nepieciešamība augt un attīstīties ir kļuvusi par svarīgāko punktu biznesa izaugsmē, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) programmas “Biznesa uzrāviens” ietvaros piedāvā ikvienam uzņēmumam ņemt dalību izaugsmes veicināšanas programmā “Latvijas uzņēmumi – spožākās zvaigznes”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Lai gan ir cilvēki, kuri apgalvo, ka sportot var jebkur un jebkādos apstākļos, ir arī tādi, kuriem komforts un apkārtne ir nozīmīga. It īpaši tas attiecās uz tiem cilvēkiem, kas labprāt dodas izkustēties un uzlabot savas ķermeņa formas uz sporta zālēm - ir ļoti svarīgi, kādi apkārt ir cilvēki, kādas ir telpas un sporta zāles aprīkojums.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasara, siltie laikapstākļi un enerģija cilvēkiem ir pārvākšanās periods. Kamēr daudzi dodas atvaļinājumos uz vasarnīcām, pārvācas, remontē māju vai dodas uz ārzemēm, nedrīkst aizmirst, ka uz jaunām telpām pārvācas arī uzņēmumi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Ikvienam ir skaidrs, ka zinošs un saliedēts kolektīvs ir panākumu atslēga uzņēmuma stabilitātei un attīstībai. Tomēr realitāte reizēm mēdz būs mazliet citādāka – pārāk maz ikdienā tiek domāts par to, lai darbinieki savā starpā labi saprastos un izprastu uzņēmumā notiekošo. Pēdējā laikā, izmantojot vasaras sniegtās priekšrocības, aizvien vairāk darba devēju sāk sarosīties, lai piedāvātu saviem darbiniekiem gan atpūtu, gan iespējas vienam otru iepazīt labāk.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu steidzīgajā vidē un informācijas pārpilnības laikmetā cilvēki mēdz apjukt dažādu dzīves lēmumu pieņemšanā. Sportošana ir viens no tiem. Lai gan ikviens cilvēks vēlas tvirtu augumu, labu veselību un stāju, reizēm kompleksi, nepārliecinātība vai nespēja iesākt apmeklēt sporta zāli ir pie vainas tik ļoti nopietnajai problēmai – palielinātam svaram.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Par spīti dažādiem mūsdienu uzskatiem, mīlestības tēma mūžam nenoveco un lēmums slēgt laulības nav tikai vecmodīga tradīcija, bet savienība, kura vēl aizvien ir aktuāla starp tiem cilvēkiem, kuri no visas sirds mīl viens otru un vēlas uz mūžu kopā saistīt savas dzīves. Lielajā dzīves notikumā neiztikt bez ģimenes un draugu klātbūtnes, baltas kāzu kleitas, pasakainas atmosfēras un sajūtām, kā arī īpašiem ticējumiem, kurus ievērojot, noslēgtā laulība solās būs īpaši stipra un svētīta. Viena no šādām leģendām izsenis saistīta ar Ēdoles pili, zinātāji prot stāstīt, ka pilī noslēgtās laulības būs īpaši stipras un daudziem pēcnācējiem svētītas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 9. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Arvien biežāk par atpūtnieku galamērķi tiek izvēlētas senlaicīgu ēku kompleksi, kas saglabājot vēstures auru un senā laikmeta pieskārienu, vedina šurp ne vienu vien vēstures mīļotāju. Par vienu no iecienītākajām ēkām kļuvusi Ēdoles pils, kas piesaista ne tikai ar senlaiku noslēpumaino noskaņu, bet arī ar skaistiem dabas skatiem. Kā atzīst Ēdoles pils pārvaldniece Māra Valtere, nereti tieši vēlme izbaudīt viduslaiku noskaņojumu un pavadīt laiku romantiskās pastaigās pils dārzos, kļūst par noteicošo, lai apmeklētu Ēdoles pili.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 9. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Lai gan ikviens no mums zina, cik svarīga loma ir fiziskajām aktivitātēm cilvēka dzīvē, ne visiem ir motivācija un pietiekamas zināšanas, lai paši ar tām nodarbotos mājās vai pat sporta zālē. Šādiem cilvēkiem vispiemērotākais risinājums, lai tomēr rūpētos par sevi un savu veselību, ir dažādas grupu nodarbības, kurās profesionāls treneris katram individuāli radīs vispiemērotāko pieeju.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Nav noslēpums, ka vasara ir gadalaiks, kurā cilvēki visaktīvāk izvēlas labiekārtot savu mājokli vai mainīt dzīvesvietu, turklāt siltajā sezonā ir arī visi nepieciešami apstākļi, lai to veiksmīgi realizētu, taču bieži cilvēki nav iedomājušies, cik tas ir laikietilpīgs, sarežģīts un smags process.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Biznesa vides attīstība un jaunu uzņēmumu dibināšana šobrīd ir viena no aktuālākajām praksēm mūsu valsts ekonomikā, tāpēc, rūpējoties par nākotnes uzņēmēju izglītošanu, "Jauno komersantu skola" aicina jauniešus un pieaugušos piedalīties īpašā biznesa apmācību sesijā "Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus". Apmācību mērķis ir vairot topošajos uzņēmējos motivāciju savas uzņēmējdarbības uzsākšanai, paplašināt savu redzējumu par nākotni, mudināt savu ideju realizācijai, kā arī sniegt zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Biroju vadītāju loma ir neatsverama un saistīta gan ar iekšējo biroja dzīves organizēšanu, gan attiecībās ar klientiem. Tāpēc biroju un dažādu iestāžu vadītājiem regulāri ir jāatjauno savas zināšanas ne tikai lietvedībā, bet arī jāseko līdzi citiem ar biroja dzīvi saistītiem aspektiem. Biznesa apmācību centrs jau sesto reizi sadarbībā ar "Biznesa Akadēmiju" organizē īpašu biznesa apmācību kursu esošajiem un topošajiem biroju vadītājiem - "BIROJU VADĪTĀJU AKADĒMIJA: lietvedība, psiholoģija, mārketings, attiecības ar klientiem un kolēģiem jeb kā biroja vadītājam kļūt par uzņēmuma dvēseli". Apmācību kurss izpelnījies lielu klausītāju atzinību, tāpēc reaģējot uz šo augsto pieprasījumu, tiks rīkots atkārtots kurss – pēdējais šajā vasaras sezonā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Biznesa attīstības un konkurētspējas stiprināšana atkarīga no biznesa vadītāju prasmēm un iemaņām. Tikai iegūstot jaunu pieredzi un stiprinot savas zināšanas, kas palīdzētu biznesa vadītājiem darbā ar klientiem, tāpat arī vieglāk un efektīvāk veidot kontaktus ar pircējiem un ar entuziasmu un prieku izmantot dažādus paņēmienus pārdošanas procesā, radīs biznesā nozīmīgus panākumus. Tieši tāpēc jau sākot ar 23. jūliju, Biznesa Semināru centrs sadarbībā ar “Biznesa Akadēmiju,” aicina ikvienu biznesa vadītāju un jebkuru interesentu piedalīties 6 mēnešu biznesa attīstības un konkurētspējas stiprināšanas programmā “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI. BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS,” kuru vadīs biznesa psihologs un uznēmumu vadības eksperts un treneris Jānis Roze.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Ikvienam ir zināms, ka vasara ir kāzu un svinību laiks. Šiem notikumiem ir jābūt krāšņiem, jautriem un atmiņā paliekošiem, taču bieži rodas jautājums – kur pasākumu rīkot un kā to padarīt īpašu. Atbildi uz šo jautājumu piedāvā Ēdoles pils, kura cilvēkiem piedāvā gan telpu un pagalma īri, gan ekskluzīvā limuzīna "Rolls-Royce Silver Shadow" nomu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Kā jau zināms, ka vasarā ir daudz plašākas aktīvas atpūtas iespējas, nekā citos gadalaikos. Maratoni, velobraucieni, orientēšanās sacensības un peldēšana karstajā sezonā ir īpaši izplatītas. Tomēr, kā nav noslēpums, lai pilnvērtīgi spētu izbaudīt jautrību kopā ar draugiem vai ģimeni dažādos aktīvos pasākumos, ir jābūt fiziskai sagatavotībai un gribasspēkam.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Līdz ar vasaras un karstā laika iestāšanos, nepieciešams pievērst lielāku uzmanību rūpēm par ādas stāvokli un veselību. Ņemot vērā to, ka āda ir ļoti trausla un maiga, nepieciešams par to rūpēties jebkurā laikā un vecumā, īpašu vērību pievēršot tieši vasaras laikā, kad nereti atpūšamies pie jūras vai sauļojamies dabā. Saules baudīšana ir veselīga, taču nedrīkst aizmirst arī par aizsargkrēmu izmantošanu un ādas kopšanu ikdienā, norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” dermatoloģe Guna Grūbe.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 3. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Tradicionālās mācības vidusskolā no skolēniem pieprasa zināmu dienas kārtību un disciplīnu. Sēdēšana skolas solā un mācību vielas apguve skolotāju pavadībā ir obligāta prasība, kas nereti liedz īstenot citas skolēnu dzīves lomas. Algots darbs, dzīve ārzemēs, ģimenes veidošana un bērni - šie ir iemesli, kas pusaudžiem var mazināt izglītības nozīmīgumu un prioritāti, tādēļ mācības vidusskolā var netikt uzsāktas vai būt iesāktas un nepabeigtas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 2. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Papardes zieda meklēšana un siltie vasaras saulrieti ir tikai daļiņa no tā, kas raksturo romantisko šīs sezonas gaisotni. Aizvien vairāk ģimeņu un pāru vēlas pavadīt kopīgas brīvdienas ārpus mājām, izbaudot ko jaunu un interesantu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 2. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Kamēr lielai daļai Latvijas iedzīvotāju arī vasara un karstais laiks ir jāpavada iekštelpās vai darbā, jaunieši un skolēni ar lielu prieku izvēlas savu brīvlaiku pavadīt lietderīgi, pilnveidojot sevi un nododoties fiziskām aktivitātēm.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasara ir īstais gadalaiks, kurā ir visi nepieciešamie apstākļi, lai labiekārtotu savu mājokli vai mainītu dzīvesvietu, un tuvojoties siltajam laikam, cilvēki bieži izvēlas doties ārpus pilsētas, visbiežāk uz vasarnīcu, lai atpūstos no ikdienas pilsētas steigas. Pēdējā laikā plašu popularitāti gūst pārvākšanās firmas un to speciālisti, kas krietni atvieglo ikdienas darbu gan daudziem biroju darbiniekiem, gan jebkuram citam, kas plāno mainīt dzīvesvietu vai vienkārši pārvest savas mantas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasaras sezonā, kad cilvēki aizvien vairāk vēlas laiku pavadīt ārpus mājas, baudot siltos laikapstākļus un dabas skaistumu dažādās Latvijas vietās, mēdz rasties arī jautājums, kādus našķus un ēdienu ņemt sev līdzi. Aptaujas liecina, ka visiecienītākie produkti ir veselīgie našķi, kas palīdz sevi uzturēt formā un ir vienlīdz gardi. Kā norāda “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte, šobrīd arvien lielāks pieprasījums ir pēc graudaugu produktiem, kuri organismu ikdienā nodrošina ar enerģiju un parūpējas par nepieciešamajām uzturvērtībām, kā arī veicina gremošanas procesu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu dinamiskais ritms un nepārtraukta atrašanās kustībā izsauc ne tikai spēku izsīkumu, bet arī rada nogurumu, pārslodzi, garastāvokļa svārstības, stresu, muskuļu saspringumu un citas neērtības, kā rezultātā tiek ietekmēta pašsajūta, darba spējas, motivācija, kā arī fiziskā veselība – pasliktinās ādas stāvoklis, muskuļu tonuss u.c. Kā norāda SPA centra masiere Sanda Dēliņa, atgūt spēkus un uzlabot sava ķermeņa izskatu var ļoti dažādi, taču viens no pēdējā laika atzītākajiem skaistumkopšanas un relaksācijas veidiem ir tieši hidromasāžas vanna.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasara ir gadalaiks, kad cilvēki izbauda silto saulīti un pēc saspringtām darba dienām cenšas brīvdienas pavadīt brīvā dabā. Taču papildus slodze ķermenim neļauj atpūsties un relaksēties, tādēļ ir ļoti svarīgi neaizmirst, ka mūsu organismam ir jāsniedz atslodzes brīži. Jau no seniem laikiem ir izveidojušies daudz un dažādi brīnišķīgi masāžas paņēmieni, kas ļauj atbrīvoties gan no noguruma, gan uzkrātās spriedzes. Masāžu veikt ir ļoti veselīgi, lai atjaunotu zaudētos spēkus, kā arī uzlabotu visus vielmaiņas procesus, uzlabotu muskuļu tonusu, noņemtu saspringumu, kā arī nostiprinātu ādas elastīgumu.
Lasīt visu rakstu...