Uzņēmumu vidū aizvien lielāku popularitāti iegūst korporatīvie saliedēšanas pasākumi
Publicēts 28. jūlijā, 2015.
Ikvienam ir skaidrs, ka zinošs un saliedēts kolektīvs ir panākumu atslēga uzņēmuma stabilitātei un attīstībai. Tomēr realitāte reizēm mēdz būs mazliet citādāka – pārāk maz ikdienā tiek domāts par to, lai darbinieki savā starpā labi saprastos un izprastu uzņēmumā notiekošo. Pēdējā laikā, izmantojot vasaras sniegtās priekšrocības, aizvien vairāk darba devēju sāk sarosīties, lai piedāvātu saviem darbiniekiem gan atpūtu, gan iespējas vienam otru iepazīt labāk.

Kā norāda Ēdoles pils pārvaldniece Māra Valtere, aizvien lielāku popularitāti iemanto korporatīvie saliedēšanās pasākumi, kas ir vērsti uz kolektīva sapratnes un izaugsmes stiprināšanu. Korporatīvā pasākuma mērķis ir saliedēt kolektīvu un veidot uzņēmuma tradīcijas ārpus ierastajām ofisa telpām. Pasākumā tiek ietvertas unikālās aktivitātes, kas veidotas tā, lai tās būtu neatņemama daļa no konferences, apmācību vai uzņēmuma svinību programmas, savienojot šīs aktivitātes ar uzņēmuma vērtībām, zīmolu un kultūru

"Iemesli, kādēļ rodas nepieciešamība pēc kolektīva saliedēšanās ir visdažādākie – reizēm tas ir nepieciešams darbinieku motivācijas palielināšanās dēļ, savukārt citreiz tā var būt laba izklaide un atpūta kolēģu lokā. Ēdoles pils šādiem pasākumiem ir kā radīta, jo tajā ir gan nepieciešamās telpas un to aura, gan arī pagalms un apkārt esošā daba, kurā var rīkot dažādas aktivitātes un sacensības. Protams, darba devēji vēlas parūpēties arī par to, lai saliedēšanās semināri un izklaides notiktu kādā skaistā vietā ar greznām telpām, kādas ir, piemēram, pie mums – Ēdoles pilī. Tāpat svarīgu lomu spēlē fakts, ka mēs viesiem piedāvājam pilī arī pārnakšņot, lai saliedēšanās pasākums noritētu vairāk nekā vienu dienu," norāda Māra Valtere.

Ēdoles pilī korporatīvos saliedēšanas pasākumus piedāvā izglītības centrs "Biznesa Akadēmija", kas gan plāno, gan īsteno klientu vēlmes par to, lai pēc iespējas veiksmīgāk noritētu uzņēmuma un kolēģu sapratnes un uzticības veidošana.

"Nav nozīmes, vai tā ir tikai maza komandu saliedēšanas spēle konferences sākumā vai kaut kas aktīvāks prezentācijas laikā, mēs varam izplānot savus mērķus un uzdevumus, tā lai radītu pasākumu, kas ļaus tā dalībniekiem būt možākiem, aktīvākiem un ar spējām koncentrēt savas domas nepieciešamajā virzienā. Nav svarīgi vai būs 10 cilvēki vai 1000 cilvēki, "Biznesa Akadēmijas" komanda Ēdoles pils plašajās telpās un skaistajos pagalmos darbosies, lai izpildītu visas ieceres un radītu pievienoto vērtību pasākumam, norāda uzņēmuma organizācijas vadības eksperte Egita Sproģe.

Tā kā darbinieku labklājība un savstarpējā sapratne ir ļoti nepieciešama, lai uzņēmuma darbi ritētu raiti un ar panākumiem, ikviens darba devējs un uzņēmums ir aicināts pieteikt savu uzņēmumu Ēdoles pils korporatīvā saliedēšanas pasākuma norisei un izveidei, lai labāk iepazītu savus kolēģus un pozitīvā gaisotnē pavadītu dienu.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: