Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasara ir īstais gadalaiks, kurā ir visi nepieciešamie apstākļi, lai labiekārtotu savu mājokli vai mainītu dzīvesvietu, un tuvojoties siltajam laikam, cilvēki bieži izvēlas doties ārpus pilsētas, visbiežāk uz vasarnīcu, lai atpūstos no ikdienas pilsētas steigas. Pēdējā laikā plašu popularitāti gūst pārvākšanās firmas un to speciālisti, kas krietni atvieglo ikdienas darbu gan daudziem biroju darbiniekiem, gan jebkuram citam, kas plāno mainīt dzīvesvietu vai vienkārši pārvest savas mantas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasaras sezonā, kad cilvēki aizvien vairāk vēlas laiku pavadīt ārpus mājas, baudot siltos laikapstākļus un dabas skaistumu dažādās Latvijas vietās, mēdz rasties arī jautājums, kādus našķus un ēdienu ņemt sev līdzi. Aptaujas liecina, ka visiecienītākie produkti ir veselīgie našķi, kas palīdz sevi uzturēt formā un ir vienlīdz gardi. Kā norāda “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte, šobrīd arvien lielāks pieprasījums ir pēc graudaugu produktiem, kuri organismu ikdienā nodrošina ar enerģiju un parūpējas par nepieciešamajām uzturvērtībām, kā arī veicina gremošanas procesu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu dinamiskais ritms un nepārtraukta atrašanās kustībā izsauc ne tikai spēku izsīkumu, bet arī rada nogurumu, pārslodzi, garastāvokļa svārstības, stresu, muskuļu saspringumu un citas neērtības, kā rezultātā tiek ietekmēta pašsajūta, darba spējas, motivācija, kā arī fiziskā veselība – pasliktinās ādas stāvoklis, muskuļu tonuss u.c. Kā norāda SPA centra masiere Sanda Dēliņa, atgūt spēkus un uzlabot sava ķermeņa izskatu var ļoti dažādi, taču viens no pēdējā laika atzītākajiem skaistumkopšanas un relaksācijas veidiem ir tieši hidromasāžas vanna.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. jūlijā, 2015. Autors: Informācija.
Vasara ir gadalaiks, kad cilvēki izbauda silto saulīti un pēc saspringtām darba dienām cenšas brīvdienas pavadīt brīvā dabā. Taču papildus slodze ķermenim neļauj atpūsties un relaksēties, tādēļ ir ļoti svarīgi neaizmirst, ka mūsu organismam ir jāsniedz atslodzes brīži. Jau no seniem laikiem ir izveidojušies daudz un dažādi brīnišķīgi masāžas paņēmieni, kas ļauj atbrīvoties gan no noguruma, gan uzkrātās spriedzes. Masāžu veikt ir ļoti veselīgi, lai atjaunotu zaudētos spēkus, kā arī uzlabotu visus vielmaiņas procesus, uzlabotu muskuļu tonusu, noņemtu saspringumu, kā arī nostiprinātu ādas elastīgumu.
Lasīt visu rakstu...