Eksperte: Grupu nodarbības ir risinājums ar sportu nodarboties tiem cilvēkiem, kuriem novērojams motivācijas trūkums
Publicēts 9. jūlijā, 2015.
Lai gan ikviens no mums zina, cik svarīga loma ir fiziskajām aktivitātēm cilvēka dzīvē, ne visiem ir motivācija un pietiekamas zināšanas, lai paši ar tām nodarbotos mājās vai pat sporta zālē. Šādiem cilvēkiem vispiemērotākais risinājums, lai tomēr rūpētos par sevi un savu veselību, ir dažādas grupu nodarbības, kurās profesionāls treneris katram individuāli radīs vispiemērotāko pieeju.

Mūsdienu vidē, kur visapkārt tiek slavināts veselīgs dzīvesveids un nepieciešamība pēc izkustēšanās, daudzi cilvēki pat ar lielu gribasspēku reizēm nespēj nomest liekos kilogramus vai nezina tam pareizo pieeju. Šādos gadījumos vislabākais un efektīvākais risinājums ir dažādas grupu nodarbības, kurās viss, kas ir nepieciešams, ir vēlme sportot un spēja atkārtot fitnesa trenera norādījumus, kas, salīdzinot ar vingrinājumu domāšanu pašam, ir pavisam vienkārši.

Kā norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” vadītāja Annija Viškinte, motivācijas trūkums pašiem nodarboties ar fiziskām aktivitātēm mājās vai sporta zālē nav nekas neparasts. Turklāt, esot pat labāk, ja cilvēks dodas uz grupu treniņiem un trenējas ar pareiziem vingrinājumiem, nevis izdomā pats savējos, kas, nepareizi izpildīti, var novest pie dažādām problēmām.

“Mūsu klienti ir ļoti iecienījuši grupu nodarbības, jo tajās ir nepieciešamā atmosfēra sportam, kas cilvēkus arī motivē. Daudziem ir tā apziņa – ja jau nodarbojos ar fitnesu, kur apkārt ir daudzi cilvēki, man ir jātur viņiem līdzi, nevis, kā mājās, kur var arī paslinkot,” piebilst “Reaktors” vadītāja. “Tāpat iecienīta ir arī joga, kuru cilvēks mājas apstākļos diez vai spēs pats pilnvērtīgi īstenot. Klientiem patīk apziņa, ka grupu nodarbībās ir par visu padomāts – gan par profesionālu treneri, gan motivējošu mūziku, gan lielisku kompāniju. Tiem cilvēkiem, kuri vēlas nepieciešamo fitnesa atmosfēru, taču pašiem ar sportu nodarboties ir grūtības – grupu nodarbības ir īstais variants!”

Sporta un fitnesa klubs “Reaktors” piedāvā dažādas fitnesa un aerobikas nodarbības, muskuļu grupu treniņus, pilates, stepu, koordinācijas, spēka un kardio treniņus, kā arī jogu. Ikviens klients var atrast sev piemērotāko un atbilstošāko treniņu, lai stiprinātu vai attīstītu sev vēlamās ķermeņa zonas. Jo, kā nekā - fiziskās aktivitātes, pareizs uzturs un pozitīva attieksme ir lieliska izskata un labas pašsajūtas pamatā. 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: