Sportojot liela nozīme ir apkārt esošajai videi un cilvēkiem
Publicēts 28. jūlijā, 2015.
Lai gan ir cilvēki, kuri apgalvo, ka sportot var jebkur un jebkādos apstākļos, ir arī tādi, kuriem komforts un apkārtne ir nozīmīga. It īpaši tas attiecās uz tiem cilvēkiem, kas labprāt dodas izkustēties un uzlabot savas ķermeņa formas uz sporta zālēm - ir ļoti svarīgi, kādi apkārt ir cilvēki, kādas ir telpas un sporta zāles aprīkojums.

Kā norāda sporta un fitnesa zāles vadītāja Annija Viškinte, cilvēki jau tā, saņemoties sportam, kāpj pāri savai komforta zonai, tādēļ ir ļoti svarīgi rūpēties par to, lai ienākot sporta zālē viņi justos droši, mājīgi un patīkami.

"Ir dzirdēti dažādi nostāti par nolietotiem trenažieriem vai nelaipnu administrāciju un treneriem, tādēļ mēs darām visu iespējamo, lai ikviens mūsu klients ierodoties "Reaktorā" justos omulīgi un pēc treniņiem mājup dotos ar smaidu. Cilvēki ir patiešām apmierināti, kad ierauga, ka zālē plecu pie pleca trenējas gan viņam līdzīgie, gan arī sabiedrībā pazīstami sportisti. Lai gan katra klienta mērķi atšķiras, viņus vieno centība un draudzīgā attieksme, kā arī izpalīdzība. Pie mums droši viens otram var lūgt palīdzību, vai kādu ieteikumu un tas tiks arī sniegts,"  piebilst "Reaktors" vadītāja.

Tāpat lielu lomu sporta kluba izvēlē spēlē telpu stāvoklis, kas, piemēram, sporta un fitnesa klubā "Reaktors" ir moderns un atbilst starptautiskajiem standartiem. Cilvēki aizvien vairāk izrāda pozitīvas atsauksmes par laipnajiem treneriem un personālu, kuri vienmēr pirmā aicinājuma ir gatavi atsaukties un konsultēt. Vislielāko atsaucību guvis "Reaktora" treneris un cilvēks-leģenda Aivars Visockis, kurš ir liela motivācija kā jauniem, tā vecākiem cilvēkiem sākt apzināties sporta nepieciešamību ikdienā.

"Cilvēkus iepriecina apziņa, ka tik slavens profesionāls treneris kā Aivars Visockis ar savu laipnību un pretimnākšanu viņiem sniedz padomus. Tieši tas klientiem ir pats svarīgākais - nejust pārākumu no kāda puses, bet iekļauties gluži kā vienā, lielā ģimenē. Un, kā nekā, sportu savienojot ar pozitīvām emocijām un smaidu, var gūt daudz lielākus panākumus," pauž Annija Viškinte.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: