Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Compensa – drošs ceļabiedrs gan tuvos gan tālos ceļojumos. Pirms došanās sen plānotajā un kārotajā, vai tikai nesen izlemtajā piedzīvojumā, tava prātīgākā izvēle būs laicīgi iegādāta ceļojumu apdrošināšana.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Mūsdienu uzņēmējam jābūt apveltītam ne tikai ar kritisko domāšanu un spēju ātri pieņemt lēmumus, bet arī ar līdera dotībām. Neraugoties uz to, ka Latvija ir maza un darbības nozares nereti ir ierobežotas, mūsu valsts ir ļoti bagāta ar uzņēmējiem – līderiem. Tik pat svarīgi kā būt līderim, kurš spēj motivēt darbiniekus un kura viedoklī ieklausās, ir strādāt pie sava uzņēmuma dinamiskas attīstības un iekarot līdera pozīcijas arī tirgū. Lai palīdzētu uzņēmumiem apzināties savus trūkumus, izlabot tos un sasniegt vēlamo rezultātu, tiek rīkots īpašs, piecu mēnešu biznesa attīstības un konkurētspējas stiprināšanas apmācību kurss "Kā kļūst par tirgus līderi. Biznesa attīstības kreatīvais modelis". Programmai vēl pieejams līdzfinansējums.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Vietējie uzņēmumi aktīvi izrāda interesi dalībai konkursā „Latvijas Eksportprece 2015” , ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2015. Autors: Informācija.
Ikvienā uzņēmuma neatņemama sastāvdaļa ir tā darbinieki, kas ir ne tikai lielākā uzņēmuma vērtība, bet arī galvenais priekšnosacījums veiksmīgai mērķu sasniegšanai. Viena no svarīgākajām ir biroja vadītāja loma, kas uzņēmumā ir nenovērtējama, proti, viņa pārziņā ir ne tikai informācijas sagatavošana, informācijas aprites organizēšana, uzņēmuma dokumentācijas pārzināšana, problēmu identificēšana un formulēšana, vadības konsultēšana par iespējamiem risinājumiem, piedalīšanās projektu izstrādāšanā un koordinēšanā, darbu izpildes termiņu kontrolēšana un saskaņošana, bet arī uzņēmuma (iestādes, organizācijas u.c.) pārstāvēšana klientiem un sadarbības partneriem, kā arī citu darbinieku motivēšana
Lasīt visu rakstu...