Uzņēmumiem iespēja pieteikties unikālai 5 mēnešu konkurētspējas stiprināšanas programmai
Publicēts 7. augustā, 2015.
Mūsdienu uzņēmējam jābūt apveltītam ne tikai ar kritisko domāšanu un spēju ātri pieņemt lēmumus, bet arī ar līdera dotībām. Neraugoties uz to, ka Latvija ir maza un darbības nozares nereti ir ierobežotas, mūsu valsts ir ļoti bagāta ar uzņēmējiem – līderiem. Tik pat svarīgi kā būt līderim, kurš spēj motivēt darbiniekus un kura viedoklī ieklausās, ir strādāt pie sava uzņēmuma dinamiskas attīstības un iekarot līdera pozīcijas arī tirgū. Lai palīdzētu uzņēmumiem apzināties savus trūkumus, izlabot tos un sasniegt vēlamo rezultātu, tiek rīkots īpašs, piecu mēnešu biznesa attīstības un konkurētspējas stiprināšanas apmācību kurss "Kā kļūst par tirgus līderi. Biznesa attīstības kreatīvais modelis". Programmai vēl pieejams līdzfinansējums.

Piecu mēnešu apmācību kursā uzņēmumiem būs iespēja novērst tos šķēršļus, kuri līdz šim traucējuši uzņēmumam strauji attīstīties un iekarot tirgu. Uzņēmumu pārstāvjiem ne tikai būs iespēja apmeklēt katru mēnesi jaunu biznesa apmācību nodarbību, veikt praktiskos darbus un nekavējoties pielietot iegūtās zināšanas praksē, bet katram apmācību dalībniekam tiks sastādīts īpašs uzņēmuma attīstības un izaugsmes plāns, kuru paralēli apmācībām, būs iespēja iedzīvināt uzņēmuma darbībā, sekot līdzi tā īstenošanai un pilnveidot pēc aktuālās situācijas tirgū un uzņēmumā.

Kā norāda biznesa apmācību programmas pasniedzējs Jānis Roze, pārsvarā cilvēki, kuri izvēlas apmeklēt biznesa apmācības un paaugstināt savu zināšanu līmeni konkrētajās jomās, ir vērsti arī uz visa uzņēmuma attīstību un izaugsmi. "Apmācību dalībnieki augsti novērtē jaunās, aktuālās zināšanas, nāk ar konkrētiem jautājumiem un vēlmi pilnveidot savas zināšanas noteiktās jomās, iegūt prasmes, ko pēc tam varētu uzreiz pielietot ikdienas darbā. Cilvēki novērtē inovāciju un dažādu pārdošanas / mārketinga / psiholoģijas instrumentu nozīmi un apzinās – lai sasniegtu jaunas virsotnes, jāaug arī katram individuāli,” atzīmē semināru vadītājs, uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

Biznesa apmācības kurss palīdzēs gūt jaunas iemaņas darbā ar klientiem, apgūt jaunu pieredzi, ļaus vieglāk un efektīvāk veidot kontaktus ar pircējiem, pārliecinoši, ar prieku un entuziasmu izmantot paņēmienus un „trikus” pārdošanas procesā. Tāpat meistarklasē kursa apmeklētāji tiks iepazīstināti ar profesionālas argumentēšanas metodēm, veidiem, kā pārvarēt pašus grūtākos iebildumus, uzzināt, kā padarīt pārdošanas procesu tīkamu gan sev, gan klientam un tā rezultātā vairot savus panākumus, kā rezultātā - pārdosiet vairāk un dārgāk.

Plašāku informāciju un pieteikuma formu skatiet:http://fluidsurveys.com/s/tirgus-lideris/ 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: