Viedtālruņi interneta veikalā 220.lv
Publicēts 10. augustā, 2015.
Vai spējat vēl atcerēties laiku, kad mobilajā telefonā internetu bija iespējams lietot, izmantojot WAP protokolu? Vai arī to, ka telefona ekrāns bija pavisam neliels un melnbalts?

Daudzi, kas šo lasa, noteikti, ka nemaz nav tādus laikus piedzīvojuši, taču tas nenozīmē, ka šādus mobilos telefonus nekad nav redzējuši vai turējuši rokās. Ja gadus 10 atpakaļ kāds būtu teicis, ka mobilie telefoni piedzīvos pārmaiņas un izskatīsies tā, kā esam pieraduši tos redzēt šodien, tad šis cilvēks noteikti tiktu uzskatīts par nedaudz jocīgu. Nepaies ne ilgs laiks, kad tajā laikā lietotie mobilie telefoni kļūs par novecojušiem un jaunākā paaudze uz tiem lūkosies kā uz dinozauriem.

Tehnoloģiju straujā attīstība ir nodrošinājusi viedtālruņu izveidi un atsevišķu tirgus nišu. Atzīsiet, ka tālruņi ar pogām un mazu ekrānu, ar vien retāk ir atrodami veikalu plauktos. Šādu telefonu mazais skaits veikalos, nebūt nenozīmē to, ka šāda veida telefona modeļus neviens neizmanto, bet gan to, ka tie vairāk nav tik pieprasīti. Viedtālruņi ir pārņēmuši mobilo telefonu tirgus nišu pilnībā, kas nozīmē to, ka šāda tipa telefoni ir kļuvuši par tirgus līderiem.

Izvēles iespējas

Kritēriji, pēc kuriem izvēlamies vienu vai otru preci iegādei, nosakām mēs paši. Interneta veikalā ir iespējams atlasīt vairākus no kritērijiem, lai izvēlētos sev piemērotu viedtālruni.

Populārākie no tiem:

  • Cena – interneta veikalā 220.lv viedtālruņi ir pieejami cenu amplitūdā no 45 eiro par vienkāršākajiem modeļiem, līdz pat teju pusotru tūkstoti vērtiem tālruņiem, piemēram Blackberry Porsche Design. Jaunākais iPhone 6 modelis ir nedaudz lētāks taču arī meklējams dārgāko viedtālruņu rindās;

  • Zīmols – kuram cena, kuram zīmols. Viedtālruņus mēdz izvēlēties arī šādi. Citi visu mūžu ir uzticami Samsung, citi Apple, vēl citi Nokia tālruņiem. Interneta veikalā 220.lv ir atrodami visu populārāko un ne tik populāro zīmolu viedtālruņi, kas ērti sakārtoti alfabēta secībā, lai varētu vieglāk atrast sev interesējošo;

  • Operētājsistēma – tiem, kuri viedtālruni lieto jau ilgāku laiku, būs skaidrs tas, ka iPhone tālruņiem nekad nebūs atrodama Android vai Windows operētājsistēma un otrādi. Gluži tā pat, kā Apple ražotos datorus, nekad nerotās Windows logo. iOs, Android, BlackBerry OS, Microsoft Windows Phone ir tie kritēriji, pēc kuriem var atlasīt sev tīkama viedtālruņa modeli;

  • SIM karšu skaits, kameras megapikseļi un daudz kas cits ir atsevišķas funkcijas, kas citiem var kalpot par galveno kritēriju, izvēloties sev jaunu telefonu. Tiem, kuri darba vajadzībām izmanto citu telefonu, ērta varētu likties funkcija, kas piedāvā telefonā ievietot 2 SIM kartes. Foto veidošanas entuziastiem nozīmīgi būs fotokameras parametri.

Viedtālruņu ražotāji

Samsung, Apple, Asus, Nokia, HTC, Sony ir tikai daži no tirgus flagmaņiem, kuru ražotie tālruņi ir pieejami iegādei interneta veikalā 220.lv. Zīmols nevis tālruņa funkcijas, kā viens no kritērijiem viedtālruņa iegādē, ir ļoti izplatīts kritērijs. Parasti tiek savienoti divi izvēles veidi – cena un ražotājs. Ja ir nolemts, ka tiks pirkts Samsung tālrunis 300 eiro vērtībā, tad tāds arī tiek meklēts. Funkcijas kļūst par otršķirīgu kritēriju tālruņa iegādei, bet tā tas notiek lielākoties. Apple ražotie iPhone nekad nav bijis lēts prieks un tas atspoguļojas arī pašu viedtālruņu kvalitātē un darbībā. To, kāda ražotāja telefonu izvēlēties, nosaka katrs pats un iemesli tam var būt visdažādākie, bet, galvenokārt tādēļ, ka tālruņa lietotāju pilnībā apmierina gan telefona kvalitāte, gan viss cits, ko konkrētais telefons var piedāvāt savam lietotājam.

Serviss

Iegādājoties viedtālruni interneta veikalā 220.lv, varat rēķināties ar to, ka apkalpošana notiek visaugstākajā līmenī un katra klienta vēlmes un vajadzības tiek sadzirdētas un izpildītas. Interneta veikals piedāvā dažādus norēķinu veidus, lai preces savā īpašumā varētu iegūt jebkurš interesents. Ir iespēja norēķināties arī skaidrā naudā, kas daudziem varētu likties ļoti ērti. Arī piegāde tiek nodrošināta atbilstoši tam, kā to vēlas klients. Ir iespējams izmantot gan kurjera pakalpojumus, gan pakomātus. Tāpat preci var saņemt veikala telpās Rīgā.

Lai izdodas atrast sev piemērotāko viedtālruni!

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: