Hidromasāžas vannas ir vēl nepārspēts un efektīvs līdzeklis cīņā ar celulītu un nogurumu
Publicēts 17. augustā, 2015.
Mūsdienu sievietes ikdienā, kad bieži nākas piedzīvot stresu, nemieru, nepareizus ēšanas paradumus un vēl strādāt sēdošu darbu, ļoti izplatītas problēmas ir nogurums, kā arī celulīta veidošanās. Lai gan ir dzirdētas daudzas iespējas, kā no netīkamās “apelsīna miziņas” atbrīvoties, tikai retos gadījumos kāds no līdzekļiem arī reāli palīdz.

Tieši šī iemesla dēļ, lai atvieglotu sieviešu dzīvi un ikdienu, veselības un skaistuma centrs “Adoria” savā centrā ir izveidojis unikālu iespēju – hidromasāžas vannu ar ultraskaņu, kas ir vienīgā šāda veida vanna Latvijā, taču ir efektīvākais veids cīņā ar celulītu, kā arī citām fiziskām problēmām un nogurumu.

Pateicoties ultraskaņas ietekmei apvienojumā ar burbuļvannu, masāža iekļūst arī zem ādas, ietekmējot visu ķermeni. Dziļā un intensīvā ārstēšana krasi apsteidz tradicionālās burbuļvannas, stimulējot ikvienu šūnu cilvēka ķermenī. Hidromašāzas vannas, pateicoties ultraskaņas viļņu ietekmei, rada mehānisku siltuma iedarbību, stiepjot muskuļus, atslābinot ķermeni un atbrīvojot to no stresa, kā arī stiprinot imunitāti un uzlabojot vielmaiņu.

Lai gan hidromasāžas vannai ir neskaitāmi efekti, kas nāk par labu ķermenim un garam, visvairāk tieši daiļā dzimuma pārstāves piesaista fakts, ka ar īpašo masāžas seansu palīdzību var atbrīvoties no tik nevēlamā celulīta. Šī unikālā masāžas vanna tiek plaši izmantota kosmetoloģijā – celulīta, striju, liekā svara un rētaudu ārstēšanā. Īpašie ultraskaņas viļņi iekļūst dziļi līdz epidermai, sasniedzot muskuļaudus un šūnas masējot 3 miljonus reizes sekundē, pat nestāvot klāt nevienam citam līdz šim zināmajam līdzeklim cīņā ar celulītu.

“Ultraskaņas hidromasāžas vanna patiešām ir vēl nepārspēts gandrīz vai brīnumlīdzeklis, lai atrisinātu mēnešiem vai gadiem ieilgušās problēmas un atbrīvotos no noguruma un saspringuma. Ar dažiem seansiem var uzlabot savas ādas stāvokli un padarīt ķermeņi tvirtāku, pie tam, to panākt pilnībā relaksējoties. Ikdienas nogurums, burzma, trokšņi un nevajadzīgi ārējās vides stimuli nogurdina ikvienu, tādēļ sievietes aizvien vairāk izmanto izdevību izrauties no steigas un piepildīt ilgi kāroto sapni par tvirtiem sēžas muskuļiem un kājām,” norāda SPA centra vadītāja Sanda Dēliņa.

Viena hidromasāžas vannas procedūra maksā 45 eiro, taču, ņemot vērā arvien vairāk pieaugošo interesi un sieviešu pieprasījumu, veselības un skaistuma centrs “Adoria” savām klientēm piedāvā īpašo vasaras akciju – 10 hidromašāžas vannas seansus tikai par 300 eiro, dāvānā sniedzot divas masāžas procedūras pēc izvēles par brīvu. Vasara ir īstais laiks, lai piepildītu savus sapņus un parūpētos par sevi, tādēļ ikviena sieviete, kas vēlas relaksēties un atbrīvoties no nepatīkamās problēmas – celulīts, ir laipni gaidīta “Adoria”.

 


Komentāri (1)
brivstavoša: Masāžai ie liels spēks, ja vēl nav jātērē laiks ;)
14/09/2016 15:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: