Publicēts 28. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Filmas “Viens pats mājās” aktieris Makolijs Kalkins atgriezies apritē, sakārtojot ne tikai savu nevīžīgo izskatu, kas satrauca sabiedrību, bet arī apliecinot, ka piekritis arī piedalīties komēdijas "Changeland" uzņemšanā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Kā informē Latvijas Eksportpadome, uzņēmēju vidū vērojama pastiprināta interese par iespēju pretendēt uz gada balvu „Latvijas Eksportprece 2017”, kas tiek pasniegta Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, tādējādi nesot Latvijas vārdu pasaulē.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Turpinoties kultūras pasākumu sezonai, Karla fon Stricka villa augusta mēnesī tiks ieskandināta ar vairākiem bezmaksas koncertiem, apmeklētāji aicināti apmeklēt bezmaksas kino seansus, kā arī apmeklēt pasākumus “Piena svētku” ietvaros.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
27. jūlijā ar bezmaksas koncertu Doma Laukumā tiks atklāts "World Jazz Festival 2017", kas pulcēs ne tikai pašmāju mūziķus, bet arī džeza zvaigznes no Krievijas, ASV un Brazīlijas, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Beidzot vasara ir pilnbriedā, un arvien vairāk palielinās to ceļotāju skaits, kuri vasaras atvaļinājuma laikā vēlas izzināt kaimiņvalstu dabas pērles, ceļojumam izmanto automašīnu. Informāciju sagatavojis autonomas uzņēmuma Budget Latvia pārstāvis Edijs Vārpsalietis.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Jau šonedēļ, 28. jūlijā Ventspili pārņems aktīvās atpūtas piekritēji no visas Latvijas lielākajā jauniešu ielu sporta un kultūras festivālā Eiropā ”Ghetto Games”, kas pazīstams arī kā ”GGFEST”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Šovasar, kad saulainās dienas ar karstumu pārāk nelutina, ikvienu silto dienu gribas izbaudīt dubultā - doties uz pludmali, atpūsties pie dabas un ļauties saules stariem. Tomēr svarīgi atcerēties, ka bieži vien, vēloties atgūt nokavēto un pārāk ilgi uzturoties saulē, pavisam viegli ir pārsauļoties, gūt karstuma dūrienus un ādas apdegumus. Padomos, kā parūpēties par ādu pēc saules apdeguma, dalās sertificētā farmaceite Ivanda Krastiņa.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Viens no nozīmīgākajiem pašmāju festivāliem Summer Sound norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, Liepājas pludmalē. Šogad festivāls sarūpējis muzikālo programmu dažādām gaumēm – piektdienas vakarā uzstāsies deju mūzikas grandi Cheat Codes, Felix Jaehn un Klingade, savukārt sestdien ar savu šīs vasaras grandiozāko uzstāšanos viesus priecēs mūziķis Dons. Jau no trešdienas būs iespējams apmainīt festivāla aproces pret biļetēm – Rīgā t/c Spice un Liepājā t/n Kurzeme.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. jūlijā, 2017. Autors: Informācija.
Ar motociklu ir iespējams saņemt adrenalīnu un nebijušas emocijas, taču mocim ir arī vairākas funkcionālas īpašības, kas šo transporta līdzekli padara tik ļoti pievilcīgu. Salīdzinot ar vieglo auto, motocikls ļauj pārvietoties ātrāk, atvieglo ikdienu satiksmes sastrēgumu laikā; tāpat tam ir vieglāk atrast stāvvietu. Tikpat svarīgs ir arī motocikla ekonomiskais izdevīgums, jo vidēji var ietaupīt pat pusi no degvielas izmaksām pretstatā auto degvielas patēriņam. Lai vadītu motociklu, nepieciešama A kategorijas vadītāja apliecība.
Lasīt visu rakstu...