Augustā Karla fon Stricka villā plaša kino un bezmaksas koncertu programma
Publicēts 27. jūlijā, 2017.
Turpinoties kultūras pasākumu sezonai, Karla fon Stricka villa augusta mēnesī tiks ieskandināta ar vairākiem bezmaksas koncertiem, apmeklētāji aicināti apmeklēt bezmaksas kino seansus, kā arī apmeklēt pasākumus “Piena svētku” ietvaros.

Mēneša pirmajā trešdienā, 2. augustā, villas dārzu pieskandinās plaši pazīstamais hiphopa izpildītājs Ozols kopā ar grupu „Tehnikums”, kas apvienojušies, lai radītu vairāku savu dziesmu “mash up” versijas.

Jau nākamajā trešdienā, 9.augustā, apmeklētājus priecēs ekspresīvais aktieru ansamblis „Regīna”, kas liks kājām kustēties Balkānu tautas mūzikas, kubiešu „son”, afrikāņu dziesmu, džeza un popa melodiju ritmā.

Kino mīļotājus villa gaidīs 11. augustā, kad tiks demonstrēta leģendārā Bernardo Bertoluči filma „Sapņotāji” („The Dreamers”).

16. augustā villas dārzā būs dzirdama etno mūzikas grupa „Tautumeitas”, kuras dalībnieces kopušas savu dziedāšanas stilu, mācoties no izcilām latviešu un cittautu teicējām, 23. augustā uzstāsies indīroka grupa „Sigma”, kuras mūzikā līdzās popa un roka niansēm saklausāmas arī akadēmiskās un minimālisma mūzikas elementi.

Mēnesi noslēgs tādi mūzikas klasiķi kā „Inokentijs Mārpls”, kurus iesildīs daudzsološā psihedēliskā roka grupa „Garbanotas Bosistas” no Lietuvas.

Populāro “Piena svētku” ietvaros, 19. un 20. augustā, Karla fon Stricka villā būs redzamas vairākas teātra viesizrādes gan bērniem, gan pieaugušajiem, uz divām brīvdabas skatuvēm uzstāsies mūziķi, kā arī vairākas cirka trupas. Festivāla tēma šogad ir „Far From Space” („Tālu no kosmosa”).

Ieeja visos villas brīvdabas koncertos bez maksas, sliktu laikapstākļu gadījumā to norise tiek pārcelta iekštelpās. Biļetes uz kino pieejamas „Bezrindas.lv”


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: