Krāšņais pludmales festivāls Summer Sound jau šonedēļ
Publicēts 24. jūlijā, 2017.
Viens no nozīmīgākajiem pašmāju festivāliem Summer Sound norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, Liepājas pludmalē. Šogad festivāls sarūpējis muzikālo programmu dažādām gaumēm – piektdienas vakarā uzstāsies deju mūzikas grandi Cheat Codes, Felix Jaehn un Klingade, savukārt sestdien ar savu šīs vasaras grandiozāko uzstāšanos viesus priecēs mūziķis Dons. Jau no trešdienas būs iespējams apmainīt festivāla aproces pret biļetēm – Rīgā t/c Spice un Liepājā t/n Kurzeme.

Festivāla organizētāji aicina apmeklētājus laicīgi plānot savu ceļu uz Liepāju un apmainīt biļetes pret aprocēm maiņu punktos jau iepriekš, lai izvairītos no rindām pie festivāla ieejas.
Summer Sound apmeklētāji savas 2 dienu festivāla biļetes, ar vai bez telts vietas, varēs apmainīt pret aprocēm t/c “Spice” Rīgā no 26. līdz 28. jūlijam no plkst. 10:00 līdz 20:00. No 26. jūlija līdz 28. jūlijam festivāla aproces varēs iegūt t/n “Kurzeme” Liepājā – 26.jūlijā aproču maiņas punkts strādās no plkst.17:00 līdz 20:00, bet atlikušajās dienās no plkst. 10:00 līdz 20:00. Summer Sound festivāla telšu un kemperu pilsētiņa būs atvērta no ceturtdienas, 27. jūlija plkst.17:00 līdz svētdienai, 30. jūlija plkst.15:00.
Summer Sound festivāls piedāvās atpūtas un izklaides iespējas dažādākajām gaumēm, tā teritorijā būs piecas skatuves – lielākās no tām būs pludmales Summer Sound skatuve un parka Aldaris skatuve. Jaunā skatuve – Koncertsēta – parka koku ieskauta, aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē, piedāvājot bagātīgu kultūras programmu, savukārt sadarbībā ar ilggadējo partneri, festivāla oficiālo radio – Radio SWH, Summer Sound festivālā būs jaunas mūzikas skatuve Priekšnams. Jau ierasti par dzīvespriecīgām festivāla dejām rūpēsies DJ Toms Grēviņš, līdz rīta agrumam uzstājoties uz Jim Beam Summer Dance skatuves.
Summer Sound festivālā būs divas ēdināšanas zonas ar plaša ēdienau klāsta izvēli, kas nevienu festivāla apmeklētāju neatstās izsalkušu. Pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem šogad būs sarūpēta īpaša bērnu zonu – kopā ar zinātkāres centru Zino Liepāja bērni varēs piedalīties darbnīcās “Gaisa raķetes” un “Lietu otrā dzīve”, kā arī aplūkot un izmēģināt desmit zinātkāres eksponātus. Bērnu zonas darba laiki piektdien būs no plkst. 17.00-21.00 un sestdien no plkst.12.00-21.00. Ir iespējams arī iegādāties biļetes uz VIP zonu – tās viesiem tiks piedāvāta labāka abu galveno skatuvju redzamība, kā arī paplašināta atpūtas zona ar īpašu servisu un ērtībām un iespēja iegādāties VIP auto stāvvietu.
Šīs vasaras krāšņākais pludmales festivāls Summer Sound norisināsies Liepājā 28.-29. jūlijā ar vairāk kā 40 māksliniekiem. Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger,My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro’n’out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.
Pilna festivāla programma atrodama šeit: http://ej.uz/SSprogramma
Biļetes nopērkamas festivāla mājas lapā www.summersound.lv, kā arī Biļešu Serviss tīklā. Summer Sound organizatori aicina biļetes iegādāties savlaicīgi, jo festivāla dienās tās būs dārgākas. 2 dienu biļešu īpašniekiem, veicot piemaksu, ir iespēja iegūt VIP biļetes priekšrocības.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: