No neglītā pīlēna par gulbi - Makolijs Kalkins atgriezies!
Publicēts 28. jūlijā, 2017.
Filmas “Viens pats mājās” aktieris Makolijs Kalkins atgriezies apritē, sakārtojot ne tikai savu nevīžīgo izskatu, kas satrauca sabiedrību, bet arī apliecinot, ka piekritis arī piedalīties komēdijas "Changeland" uzņemšanā.

Jaunākie foto liecina, ka Kalkins kļuvis arī veselīgāks – pieņēmies apjomos, tāpat vairs nav ne miņas no pinkainajiem, garajiem matiem un nekoptās bārdas, nomainījis arī apģērbu un, var teikt, ka prieks skatītites.

Kalkins milzu popularitāti, kā arī bagātību ieguva, kad 1990. gadā uz ekrāniem iznāca ģimenes filma "Viens pats mājās", kurā Kalkins atveidoja galveno lomu – puisēnu vārdā Kevins, kuru vecāki savas aizmāršības dēļ Ziemassvētkos atstāja mājās vienu pašu. Tā ir tā pati filma, kuru jau 27 gadus varam vērot televīzijas ekrānos Ziemassvētku laikā.

Milzu popularitāte puisi nevis cēla, bet stūma bezdibenī – Makolijs vairs nepiedalījās nevienā kinofilmā, bet dzelteno žurnālu vākus rotāja neglaimojoši virsraksti, kur Kalkins nosodīts dažādu skandālu rīkošanā un atkarībā no heroīna.

Spriežot pēc attēliem, skaidrs, ka cilvēki mainās. Cerēsim, ka viņa aktiermāksla pa šiem gadiem nav mainījusies un gaidīsim jauno filmu uz kino ekrāniem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: