Publicēts 27. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Termiņuzturēšanās atļaujas (TUA), kas dod tiesības ārvalstniekam uzturēties Latvijas Republikā noteiktu laiku, investīciju sliekšņa pazemināšana ir kļuvusi par sāpīgu jautājumu lielākai daļai Latvijas iedzīvotāju. Valdība no vienas puses mierina iedzīvotājus ar to, ka Latvijas drošība ir galvenā prioritāte, bet jau š.g. Martā Saeima plāno lemt par TUA iegūšanai nepieciešamā investīciju apjoma samazināšanu, kas samērā skaidri apdraud Latvijas drošību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Mūsu veselību un izskatu ietekmē daudzi faktori, tie var būt saistīti ar ģenētiku, dzīves apstākļiem, dzīvesveidu, medikamentiem, ko izmantojam un pārtiku, ko lietojam. Visi šie faktori, diemžēl, ietekmē arī mūsu zobus un to krāsu. Tomēr ir dažādi veidi, kas nevēlamo nokrāsu var novērst, piemēram, baltinošo zobu pastu lietošana ikdienā, pareiza uzrura izvēle u.c. Kā norāda veselības un skaistumkopšanas centra “Adoria” zobārste Ieva Bērziņa, zobu krāsas izmaiņas nav nekas neparasts, tāpēc par zobiem ir jārūpējas regulāri, taču, ja ikdienas rūpes par zobu veselību nenes gaidīto rezultātu, ir vērts konsultēties ar speciālistu par zobu balināšanas metodēm.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Pavasaris ir laiks, kad dažādām fiziskajām aktivitātēm nododamies vairāk, jo pēc garās ziemas ikvienam rodas vēlme pēc kā atraktīvāka. Vienam tā var būt fitnesa kluba apmeklēšana, kādam citam aktivitātes brīvā dabā. Tomēr pamatīgs nogurums var uzkrāties jebkurā gadījumā. Jau no sen seniem laikiem ir izveidojušies daudz un dažādi brīnišķīgi masāžas paņēmieni, kas ļauj atbrīvoties gan no noguruma, gan uzkrātās spriedzes. Masāžu veikt ir ļoti veselīgi, lai atjaunotu zaudētos spēkus, kā arī uzlabotu visus vielmaiņas procesus, uzlabotu muskuļu tonusu, noņemtu saspringumu, nostiprinātu ādas elastīgumu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Kamēr latviešu tauta cīnās par savu valodu, vērtībām un tradīcijām, tikmēr termiņuzturēšanās atļauju lobētāji draud izpārdot ne tikai nekustamos īpašumus, bet arī atvērt visus ceļus imigrantu pieplūdumam Latvijā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs, sadarbībā ar biznesa izglītības centru "Biznesa Semināri" organizē īpašu biznesa apmācību sesiju “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus", kuras mērķis ir vairot cilvēkos motivāciju savas uzņēmējdarbības uzsākšanai, kā arī sniegt zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Tuvojoties visu mīlētāju jeb Valentīna dienai, aktuāla kļuvusi dažādu dāvanu un pārsteigumu sagatavošana, lai atgādinātu par savām jūtām otrajai pusītei.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 5. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Uzņēmumi arvien aktīvāk meklē iespējas, kā palielināt savu konkurētspēju, uzlabot darbinieku sniegumu un apkalpošanas efektivitāti, tādējādi veicinot arī pārdošanas apjomus. Reaģējot uz tirgus tendencēm, biznesa izglītības centrs “Biznesa Akadēmija” organizēja īpašu semināru un meistarklasi “Kā pārdot dārgāk un likt klientam atgriezties vēl un vēl.” Lielā pieprasījuma dēļ, apmācības tiks rīkotas atkārtoti – jau 11. februārī. Apmācības vada biznesa trenere un pārdošanas eksperte Egita Sproģe.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. februārī, 2015. Autors: Informācija.
Biroju un dažādu iestāžu vadītājiem regulāri ir jāatjauno savas zināšanas ne tikai lietvedībā, bet arī jāseko līdzi klientu apkalpošanas standartiem, tāpēc biznesa apmācību centrs "Biznesa Akadēmija" organizēja īpašu biznesa apmācību kursu esošajiem un topošajiem biroju vadītājiem - "BIROJU VADĪTĀJU AKADĒMIJA: lietvedība, psiholoģija, mārketings, attiecības ar klientiem un kolēģiem jeb kā biroja vadītājam kļūt par uzņēmuma dvēseli". Apmācību kurss izpelnījies lielu klausītāju atzinību, tāpēc reaģējot uz šo augsto pieprasījumu, tiks rīkots atkārtots kurss – pēdējais šajā pavasara / vasaras sezonā.
Lasīt visu rakstu...