Esošie un topošie uzņēmēji aicināti pieteikties biznesa apmācību sesijai “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus”
Publicēts 17. februārī, 2015.
Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs, sadarbībā ar biznesa izglītības centru "Biznesa Semināri" organizē īpašu biznesa apmācību sesiju “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus", kuras mērķis ir vairot cilvēkos motivāciju savas uzņēmējdarbības uzsākšanai, kā arī sniegt zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu.

Biznesa apmācību sesija ilgs divus mēnešus – no marta līdz aprīlim, un tā piedāvās apmeklēt astoņas radošās lekcijas, veidot praktiskos uzdevumus, testus, saņemt no biznesa profesionāļiem individuālas konsultācijas klātienē, veidot diskusijas un rosināt viedokļu / ideju apmaiņu apmācību dalībnieku starpā. Apmācības notiks Rīgas centrā, katru trešdienu, attiecīgajos datumos – 4. martā, 11. martā, 18. martā, 25. martā, 1. aprīlī, 8. aprīlī, 15. aprīlī un noslēguma apmācība - 22. aprīlī.

Apmācības vadīs radošā biznesa trenere Egita Sproģe, kas ir lektore ar vairāk kā 20 gadu pieredzi tiešajā pārdošanā un pārdošanas vadībā, pārdošanas procesu izveidē, komandas izveidē un vadīšanā, uzņēmuma izveidē, uzņēmuma vadīšanā. Egita savā pārdošanas karjerā ir veikusi vairāk nekā 14 000 veiksmīgas vizītes gan mazo, gan vidējo, gan lielo klientu B2B segmentā, strādājusi gan ar Latvijas, gan starptautiskiem klientiem. Egita konsultē, sagatavo un vada mācību programmas uzņēmumos, palīdz pārdošanas organizāciju izveidošanā un biznesa attīstībā.

“Mēs vēlamies, lai ikviens, kas gatavojas uzsākt, vai attīstīt jau esošo biznesu, būtu profesionāls un zinošs ne tikai savā jomā, bet arī pārzinātu biznesa veidošanas modeļus kopumā. Saprotams, ka profesionālisms rodas darbojoties un smagi strādājot, tomēr vērtīgas zināšanas un līdzšinējā uzņēmēju pieredze ļauj apgūt zināšanas, kas veicina attīstību un tieksmi pēc sasniegumiem. Attīstītai valstij nepieciešami zinoši un izglītoti uzņēmēji. Apmācību laikā tiks apgūti gan biznesa uzsākšanas pamatprincipi, gan biznesa stratēģijas izveide, personāla izvēle un motivācija, pārdošanas sistēmas izveide, mārketinga un reklāmas noslēpumi, eksporta veicināšana, konkurences apzināšanās u.c.,” norāda Egita Sproģe.

Apmācības ir virzītas ne tikai uz ideju apmaiņu ar citiem jauniešiem un aktīvu darbu grupās, bet arī individuālu un uz katru dalībnieku vērstu zināšanu sniegšanu. Dažkārt savu ideju realizācijai pietrūkst būtiskākā - pārliecības par saviem spēkiem, ideju "no malas", motivācijas, sapratnes par to, ko un kā darīt, vēlmes atrast atbilstošāko sev un doties mērķa virzienā, tāpēc šāda veida apmācības ir kā lielisks stimuls nepadoties.

Pateicoties programmas "Biznesa Uzrāviens" līdzfinansējumam, divu mēnešu biznesa apmācību sesijas izmaksas sastāda vien 220 EUR vienam dalībniekam (standarta cena – 890 EUR).

Biznesa apmācību sesiju atbalsta arī Latvijas Izgudrojumu un inovāciju centrs “Latvia Invent”, Latvijas Eksportpadome, informatīvo atbalstu nodrošina biznesa portāls "Bizness.lv," "Ekonomika.lv," u.c.

Vietu skaits apmācību sesijā ir ierobežots, tāpēc visi, kas vēlas pieteikties biznesa apmācībām, aicināti savlaicīgi sazināties pa tālruni 20355559, vai rakstīt uz e-pastu: info@biznesaseminari.lv . Pieteikšanās termiņš - 27. februāris.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: