Publicēts 30. martā, 2015. Autors: Informācija.
Biroja vadītāja loma uzņēmumā ir nenovērtējama, proti, viņa pārziņā ir ne tikai informācijas un dokumentu sagatavošana un to aprites organizēšana, problēmu identificēšana un formulēšana, bet arī uzņēmuma (iestādes, organizācijas u.c.) pārstāvēšana klientiem un sadarbības partneriem, kā arī citu darbinieku motivēšana. Lai veiksmīgi un ar pārliecību vadītu visus šos procesus, biznesa apmācību centrs “Biznesa Akadēmija” lielā pieprasījuma dēļ šogad jau ceturto reizi organizē īpašu biznesa apmācību kursu esošajiem un topošajiem biroja vadītājiem – “BIROJU VADĪTĀJU AKADĒMIJA: lietvedība, psiholoģija, mārketings, attiecības ar klientiem un kolēģiem jeb kā biroja vadītājam kļūt par uzņēmuma dvēseli.”
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 24. martā, 2015. Autors: Informācija.
Latvijas valdība pēdējā laikā arvien biežāk cenšas pārliecinoši stāstīt par to, ka cilvēki Latvijā var justies droši, ka NATO atbalsts ir mūsu drošības garants. Tajā pašā laikā dienaskārtībā nonāk jautājumi, kas tiešāk vai netiešāk apdraud Latvijas suverenitāti un latviešu tautas stabilitāti.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. martā, 2015. Autors: Informācija.
Vispasaules galda spēles “Monopols” balsojumā par nokļūšanu uz tās jaunākās versijas laukuma Rīga ieguvusi trešo vietu, un tā tiks apzīmēta ar zaļu krāsu, kas ir otrais dārgākais īpašuma bloks. Kopumā balsošanas trīs nedēļās saņemti 4 miljoni balsu no 182 valstīm, informē Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) pārstāve.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. martā, 2015. Autors: Informācija.
Beidzoties drūmajam ziemas periodam, un iestājoties saulainajam pavasarim ar īsākām naktīm un garākām dienām, nav noslēpums, ka jebkura sieviete vēlas nomākto garastāvokli atstāt aukstajai sezonai, un sagaidīt pozitīvos pavasara mēnešus jaunā tēlā un veidolā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. martā, 2015. Autors: Informācija.
Parādījusies informācija par kompānijas Verisign, Inc. prasību Virdžinijas štata tiesā pret uzņēmumu XYZ.COM, LLC un tās vadītāju D.Negari par neslavas celšanu un maldinošu reklāmu. Verisign ir domēnu industrijas gigants, kurš uztur domēna .com reģistru un vēl dažus citu domēnu reģistrus, kā arī nodrošina divu DNS saknes serveru darbu. XYZ.COM ir jauna kompānija, kura ir uzsākusi jaunā vispārējā augstākā līmeņa domēna (TLD) .xyz izplatīšanu, un šis TLD ir kļuvis par pašu reģistrācijām bagātāko jauno TLD vidū.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. martā, 2015. Autors: Informācija.
Termiņuzturēšanās atļaujas (TUA), kas dod tiesības ārvalstniekam uzturēties Latvijas Republikā noteiktu laiku, investīciju sliekšņa pazemināšana ir kļuvusi par sāpīgu jautājumu lielākai daļai Latvijas iedzīvotāju. Valdība no vienas puses mierina iedzīvotājus ar to, ka Latvijas drošība ir galvenā prioritāte, bet jau š.g. aprīlī Saeima plāno lemt par TUA iegūšanai nepieciešamā investīciju apjoma samazināšanu, kas samērā skaidri apdraud Latvijas drošību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 10. martā, 2015. Autors: Informācija.
Pienākot pavasarim, katra sieviete vēlas uzlabot savu fizisko formu un pašsajūtu, tomēr nereti ikdienas straujajā ritmā atrast laiku rūpēm par sevi kļūst arvien sarežģītāk. Ikdienas steiga, stress, uztraukumi un problēmas bieži vien rada cilvēkos nemieru, sasprindzina nervus un muskuļus, tas traucē gan dienas darbos, gan nakts mierā. Lai izvairītos no šādu negatīvu apstākļu ietekmes, būtiski meklēt veidus, kā relaksēties un atslābināties. Masāžas ir viens no veidiem, ar kuru palīdzību ir iespēja atbrīvoties no šīm problēmām, kā arī būtiski uzlabot ķermeņa formu, pašsajūtu un sagatavoties vasaras sezonai.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. martā, 2015. Autors: Informācija.
Iestājoties siltākam laikam, arī dienas kļūst garākas un dabā mostas viss dzīvais. Sazaļo koki un krūmi, arī dzīvās radības sāk aktīvi rosīties, un no ziemas snaudas pamostas ne pārāk mums visiem draudzīgās ērces.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. martā, 2015. Autors: Informācija.
Ņemot vērā publiskajā telpā izskanējušo informāciju par Ķemeru sanatorijas īpašnieku iespējām attīstīt veselības un kurortoloģijas pakalpojumus, „Ominasis Latvia” administrators Ainars Kreics norāda uz faktiem, kas apstiprina jauno Ķemeru sanatorijas īpašnieku iespējas sekmīgi un neierobežoti īstenot savus mērķus.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 5. martā, 2015. Autors: Informācija.
Lai arī žurnālistos visaugstāk tiek vērtēta viņu spēja būt objektīviem un bezkaislīgiem notikumu vērtētājiem, tomēr gluži cilvēcīgi jebkuram no viņiem ir politiķi un viedokļu līderi, kas mīļāki par citiem, par kuriem gribas uzrakstīt vairāk un biežāk, un to nekādi nevajadzētu pārmest.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. martā, 2015. Autors: Informācija.
Jaunais gads portālam nra.lv ir sācies ar būtiskiem satura uzlabojumiem, kas sev līdzi nesis arī ilgi gaidītus rezultātus – janvārī piedzīvots gan nozīmīgs kvantitatīvo rādījumu kāpums, gan arī atzinība no portāla lasītājiem.
Lasīt visu rakstu...