Publicēts 28. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
Uzņēmumi arvien aktīvāk meklē iespējas, kā palielināt savu konkurētspēju, uzlabot darbinieku sniegumu un apkalpošanas efektivitāti, tādējādi veicinot arī pārdošanas apjomus. Tomēr ikviena uzņēmuma interesēs, nenoliedzami, ir pārdod ne tikai "vidējā cenu līmeņa" preces vai pakalpojumus, bet arī "dārgos" un tā saucamos "ekskluzīvos" produktus vai pakalpojumus, tāpēc jau 4. februārī tiks rīkots īpašs seminārs un meistarklase “Kā pārdot dārgāk un likt klientam atgriezties vēl un vēl.” Apmācības vadīs biznesa trenere un pārdošanas eksperte Egita Sproģe.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
Nenoliedzami, skaists smaids padara cilvēku pašpārliecinātāku un piešķir ārējam izskatam izcilu šarmu. Tomēr, lai kā arī mēs censtos ievērot mutes dobuma higiēnu, dabīgā zobu krāsa ne vienmēr saglabājas tik balta, kā gribētos. Centieni atmest pārmērīgu kafijas, tējas, vai tabakas lietošanu bieži nenes gaidītos rezultātus. Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” zobārste Ieva Bērziņa, mūsdienās cilvēki arvien vairāk apzinās, ka iespējas zobu balināšanā ir ļoti plašas - skaisti un balti zobi vairs nav jāasociē ar neciešamu zobu jūtīgumu un pārmērīgām izmaksām.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
Pilnā sparā rit gatavošanās 20. starptautiskajai pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, inovāciju, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu, mājsaimniecības un veikalu aprīkojuma un servisa izstādei “Riga Food 2015”, kas no 2. līdz 5. septembrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
15. februārī Lielajā Ģildē plkst. 19.00 koncertā „No Parīzes, ar mīlestību” Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” diriģenta Raita Ašmaņa vadībā kopā ar solisti Aiju Vītoliņu un vokālo kvartetu Harmony 4 Riga radīs patiesi romantisku gaisotni, atskaņojot dziesmas par mīlestību un franču mūziku.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
Vējš, sals un drēgnais laiks bieži ietekmē ne tikai mūsu noskaņojumu, bet arī negatīvi iedarbojas uz mūsu ādu, tāpēc ziemas periodā ādas kopšana ir daudz aktuālāks jautājums, nekā, piemēram, siltajos mēnešos, kad vairumā uzņemam ādai tik ļoti nepieciešamos vitamīnus un saules gaismu. Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” kosmetoloģe Laura Āboltiņa, sejas un roku āda aukstajā laikā parasti “cieš visvairāk”, jo nereti tiek pakļauta gan tiešam kontaktam ar diezgan zemām gaisa temperatūrām, gan temperatūru svārstībām, jo āda paliek sausa arī dēļ apkures sausinātā gaisa. Lai izvairītos no negatīvajām sekām, savam ādas stāvoklim jāvelta rūpīga uzmanība, turklāt tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz stipro dzimumu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
VSIA „Latvijas Koncerti” aicina uz ikgadējo Latviešu simfoniskās mūzikas lielkoncertu 24. janvārī plkst. 19.00 Lielajā ģildē. Šogad koncerta tematiskā līnija veidota latviešu literatūras ģēniju – Raiņa un Aspazijas – 150. jubilejas zīmē. Raiņa tēlu lokā ievedīs izcilā latviešu romantiķa Jāņa Mediņa prologs operai “Uguns un nakts”, savukārt Aspazijas dzejas iedvesmotas skanēs simfoniskās lappuses no komponista Jura Karlsona baleta “Sidraba šķidrauts”. Pirmatskaņojumu piedzīvos Artura Maskata vokālais cikls “Trīs Aspazijas dzejoļi soprānam un orķestrim”. Uz vienas skatuves šajā vakarā satiksies: Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, Liepājas Simfoniskais orķestris un Latvijas Nacionālās operas orķestris. Diriģenti – Andris Poga, Atvars Lakstīgala un Mārtiņš Ozoliņš. Solisti – Inga Šļubovska (soprāns), Krišjānis Norvelis (bass), Reinis Zariņš (klavieres).
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. janvārī, 2015. Autors: Informācija.
Šobrīd viena no uzņēmumu veiksmes atslēgām ir spēja pielāgoties mūsdienu tirgum un vēlme meklēt jaunas iespējas kā sevi pilnveidot. Kā viena no iespējām, ko uzņēmumi labprāt izmanto, ir dalība dažādās izstādēs. Viena no ievērojamākajām un gaidītākajām izstādēm šogad ir tieši “Nature Expo 2015”, kas līdz šim labi zināmās izstādes - "Dārzs. Flora", "Mežs un koks" un “Riga Agro" apvienos vienā mežsaimniecības, lauksaimniecības un dārzkopības notikumā – izstādē “Nature Expo 2015”. Tā norisināsies no 24. līdz 26. aprīlim, Ķīpsalas izstāžu kompleksā. Atsaucoties uz pastiprināto uzņēmumu interesi, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) izskatījis iespēju piešķirt uzņēmumiem līdz 50% finansējumu izstādes stenda laukuma nomai.
Lasīt visu rakstu...