Publicēts 25. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Konkurss „Latvijas Eksportprece 2015”, ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, tādējādi nesot Latvijas vārdu pasaulē un aicinot sabiedrību lepoties, izsaucis interesi ne tikai vietējo uzņēmumu vidū, bet arīdzan izpelnījies pastiprinātu mediju uzmanību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Aptaukošanās ir strauji progresējoša sabiedrības problēma ne tikai pasaulē, bet arīdzan Latvijā. Liekais svars ir milzīgs slogs cilvēka organismam, tās apgrūtina gan ikdienas soli, gan pašsajūtu un pasliktina veselības stāvokli, izraisot virkni slimību. Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati, aptaukošanās palēnām pāraug epidēmijā – Latvijā liekā ķermeņa masa ir 35,7% vīriešu un 27,8% sieviešu. Viens no veidiem, kā novērst un samazināt lieko svaru, parūpējoties par labsajūtas uzlabošanos, ir regulāras fiziskās aktivitātes.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Vēloties iepriecināt savus tuvos un mīļos svētkos ar dāvanām, bieži vien ilgi domājam, ko tieši izvēlēties kā vislabāko un piemērotāko dāvanu. Bērniem dāvanas izvēlēties ir nedaudz vienkāršāk. Viens no visatbilstošākajiem risinājumiem ir iegādāties kādu no Lego izglītojošajiem konstruktoriem, kas būs piemērota dāvana gan pirmsskolas vecuma bērniem, gan arī vecākiem bērniem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Pašmāju uzņēmumiem aizvien ir iespēja ņemt dalību konkursā „Latvijas Eksportprece 2015”, ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē. Lai sniegtu iespēju uzņēmumiem sasniegt jaunus mērķus un sabiedrībai atgādināt par savu ieguldījumu uzņēmējdarbības attīstībā, pieteikšanās konkursam „Latvijas Eksportprece 2015” pagarināta līdz š.g. 15. decembrim.
Lasīt visu rakstu...