Ieprieciniet savu bērnu, izvēloties piemērotāko "Lego" konstruktoru interneta veikalā 220.lv!
Publicēts 25. novembrī, 2015.
Vēloties iepriecināt savus tuvos un mīļos svētkos ar dāvanām, bieži vien ilgi domājam, ko tieši izvēlēties kā vislabāko un piemērotāko dāvanu. Bērniem dāvanas izvēlēties ir nedaudz vienkāršāk. Viens no visatbilstošākajiem risinājumiem ir iegādāties kādu no Lego izglītojošajiem konstruktoriem, kas būs piemērota dāvana gan pirmsskolas vecuma bērniem, gan arī vecākiem bērniem.

Tā kā Lego rotaļlietas ir piemērotas bērniem ļoti dažādā vecumā, sāksim ar pašiem mazākajiem. Pirmajos dzīves gados bērns mācās satvert lietas, pārvietot tās, sakārtot un apjaust dažādas formas. Lego „Duplo” būs tieši tas konstruktors, kas mazajiem ķipariem būs vislabāk piemērots, jo sastāv no dažādu lielumu un krāsu klucīšiem, galvenais, pavisam drošs konstruktors pašiem mazākajiem.

Lielākiem bērniem (vecumā no 3 līdz 7 gadiem), vairāk interesēs nedaudz sarežģītākas pakāpes konstruktori. Attīstām loģisko domāšanu, interesi par uzbūvi, formām un konstruēšanu. Te lieliski noderēs dažādi tematiskie konstruktori, kas Lego plaši pieejami: policija, ugunsdzēsēji, princeses, pasakas utt.

 

Skolas vecuma bērniem lieliski noderēs tematiskie konstruktori „Disney”, kas piemēroti meitenēm un „Technic”, kas piemēroti būs tieši puišiem, šie būs radoši un alternatīvi konstruktori, kas ļaus veidot gan paredzētos konstruktora veidojumus, gan attīstīt savu radošo domāšanu, veidojot kaut ko jaunu.

Tāpat, Lego lieliskie piemērots kā dažādu komandas aktivitāšu veicinātājs. Tā nav tikai rotaļlieta bērnam vienatnē. Varam nesatraukties par kvalitāti un bērna drošību. Drīzāk, ja patiešām gribam izvēlēties kvalitatīvas un labas rotaļlietas ieteicams izvēlēties tieši Lego konstruktorus, kas ir pasaulē iecienīta un atzīta bērnu rotaļlieta.

Lego konstruktori ir attīstoša rotaļlietu sērija, kurā ietilpst mazu daļu montāža un dažādu objektu modelēšana – konstruktors. Sīkās pirkstu muskulatūras un veiklības attīstība, iztēles un radošās domāšanas pilnveidošanās, kā arī komunikācijas prasmju veidošana vairākiem bērniem kopīgi ceļot sevis iedomāto fantāzijas būvi – tie ir tikai daži no vērtīgajiem ieguvumiem, ko sniedz Lego.

Visplašāko un labāko Lego konstruktoru klāstu izdosies atrast interneta veikalā 220.lv – te atradīsim vairāk nekā simts dažādu Lego modeļu un konstruktoru, kas paredzēti bērniem ļoti dažādā vecumā. Lego „Duplo” bāzes klucīšu komplekti patiešām ir vislabākie mazajiem pētniekiem. Kopumā sarežģītāko konstruktora detaļu skaits var būt pat simt un vairāk, ir arī konstruktori, kuru detaļas ir sīkas, un to kopskaits var sasniegt pat vairāk nekā astoņus simtus! Var ne tikai uzbūvēt kādu rotaļlietu, bet gan veselu rotaļu pasauli, ļaujot savai fantāzijai lidot neierobežotos plašumos, turklāt ar tik lielu konstruktoru veiksmīgi iespējams spēlēties arī kopā ar draugiem.

220.lv piedāvājumā lieliski tas, ka Lego konstruktorus iespējams iegādāties ar lieliskām atlaidēm, kas ļaus iepriecināt bērnus arī tad, ja finansiālās iespējas nav tik ļoti plašas. Lego ir rotaļlieta, kas nekad neapnīk un bērniem vienmēr būs jautri ar to spēlēties.

Lego kluči nepārprotami būs dāvana, ko ikviens bērns novērtēs dažādākajos svētkos. Labākais tas, ka tie nemaz nav tik dārgi, cik varētu likties. Lego klučus veikalā 220.lv varēs iegādāties ikviens, kas nozīmē, ka šī unikālā rotaļlieta ir pieejama visiem, kas no sirds vēlas iepriecināt bērnus. 

 


Komentāri (1)
lego: ir dzirdēts,ka bērni tos lego klučus ēd :))
02/10/2016 12:10
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: