Publicēts 4. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Ar skaistu, veselīgu un baltu smaidu cilvēkam uzlabojas izskats, viņš izskatās jaunāks, smaidīgāks, laimīgāks un pārliecinātāks. Tomēr mūsu dabīgā zobu krāsa ne vienmēr ir tik balta, kā gribētos, jo ir daudz faktoru, kas ietekmē zobu krāsu: ģenētika, medikamentu lietošana un pārtika. Viens no profilakses pasākumiem, kas nodrošina mutes dobuma veselību, ir zobu higiēna. Lai veicinātu cilvēkus vairāk pievērsties zobu veselībai, zobārsti jau otro gadu pēc kārtas novembri pasludina par zobu higiēnas mēnesi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Kamēr mūsdienās viens no izplatītākajiem problēmu lokiem cilvēkiem saistās ar veselību - sāpoša vai stīva mugura, kā arī nevēlama pieņemšanās svarā, nemitīgā sēdošā darba dēļ, ir neskaitāmi cilvēki, kurus tas uztrauc. Nav noslēpums, ka darbs ofisā, kurā lielākā dienas daļa ir jāpavada sēdus pozā, izraisa dažādas veselības problēmas, tādēļ ir ļoti būtiski jau laikus novērst iespējamās saslimšanas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. novembrī, 2015. Autors: Informācija.
Rudens pamazām atvadās un straujiem soļiem tuvojas ziema, kad aiz loga valda sals un ziemeļu vējš, un mūsu sejas āda kļūst izteikti kaprīza. Iestājoties aukstam un slapjam laikam, sejas āda kļūst sausāka, vieglāk sakairināma, neelastīga un sākt zust arī tās tvirtums. Tāpēc sievietes tiek aicinātas savlaicīgi sagatavoties ziemas sezonai, izmantojot skaistuma un veselības centra “Adoria” kosmetologu piedāvājumu iespējas. Kā norāda centra kosmētiķe Sintija Kronberga, lai pasargātu savu sejas ādu no nevēlama kairinājuma, par to nepieciešams parūpēties jau savlaicīgi.
Lasīt visu rakstu...