Publicēts 31. martā, 2017. Autors: Informācija.
Daudzās agrāk projektētās mājās tikusi ierīkota telpa, paredzēta veļas mazgāšanai un žāvēšanai, kas ievērojami atviegloja mūsu vecāku vai vecvecāku ikdienu, pie tam, nevajadzēja arī galvu lauzīt, kur izkārt veļu. Tiesa, daudzdzīvokļu māju iemītniekiem gada aukstajā laikā nācās mocīties ne vien ar veļu, kas izkarināta vannasistabā vai uz katra radiatora, bet arī ar veļas auklu labirintiem, izstieptiem pa visām istabām. Tādējādi tāds izgudrojums kā veļas žāvētājs – īsts glābiņš ikvienai mājas saimniecei.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 29. martā, 2017. Autors: Informācija.
Kad esat nopircis jaunu televizoru, priecājaties, ka esat izvēlējies vienu no labākajiem un kvalitatīvākajiem modeļiem, kas ir pieejams tirgū. Pirms pirkšanas konsultējaties, lasiet atsauksmes un izvēlieties pēc jūsu domām (reizēm arī veikala konsultanta) labāko televizoru. Vai tiešām labāko? Tā jūs domājat, kamēr neesat pamanījis televizoru ar vēl labāku un kvalitatīvāku ekrānu. Vēl pavisam nesen par labākajām saukto tehnoloģiju vietā ienāk jaunas tehnoloģijas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. martā, 2017. Autors: Informācija.
Veļas mazgājamā mašīna – neaizstājama sadzīves tehnikas ierīce, bez kuras mūsu dzīve kļūtu ievērojami sarežģītāka. Tomēr, kā jau jebkura tehnika, veļas mazgājamajai mašīnai agrāk vai vēlāk sāk rasties kaprīzes, kas dod ziņu par to, ka laiks doties jaunas tīrības palīdzes meklējumos. Kam pievērst uzmanību, iegādājoties jaunu veļas mazgājamo mašīnu, stāsta lielākā Latvijā interneta veikala 220.lv speciālisti.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 16. martā, 2017. Autors: Informācija.
Videokameru tirgus ir mainījies. Tagad visvairāk apspriestās videokameras nav tradicionālās ar atlokāmo displeju, bet gan darbības – tā sauktās „action” kameras. Šajā sakarā gandrīz vai visbiežāk minētā preču zīme – „GoPro“. Varētu teikt, ka tā jau tiek vispārināta, kā, piemēram, „Xerox” kļuva par visu kopēšanas aparātu sinonīmu. Šī kompānija laiž klajā aizvien kvalitatīvākas un kvalitatīvākas videokameras. Šogad dominēs tās jaunākā darbības kamera – „GoPro Hero 5“. Vecāks modelis „GoPro Hero 4“ tiek atzīts par labāko „action” kameru pasaulē.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 8. martā, 2017. Autors: Informācija.
Pavisam drīz jau klāt pavasaris – laiks, kad visapkārt mostas daba un ikvienam no mums ir īpaši svarīgi uzplaukt gan iekšēji, gan ārēji. Jauns tēls palīdzēs aiz muguras atstāt drēgnā laika izraisīto nomākto garastāvokli un ar jaunu sparu mesties dzīvē. Labākais veids, kā uzplaukt līdz ar pavasari, ir parūpēties par savu smaidu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. martā, 2017. Autors: Informācija.
Kredīti kopumā tiek vērtēti ļoti neviennozīmīgi. Vieni apgalvos, ka tie ir vislabākā iespēja gūt papildus finansējumu, kad vien tas nepieciešams, un kredīti var kalpot kā lielisks atspēriena punkts dzīvē. Citi tikmēr kredītus asi kritizē un uzskata, ka kredīti var tikai sabojāt finansiālo situāciju uz visu turpmāko dzīvi. Ticiet vai nē, bet taisnība ir abām pusēm.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. martā, 2017. Autors: Informācija.
Latvijas galvaspilsēta Rīga ir viena no visiecienītākajām tūrisma vietām Eiropā, šeit viesojas ārzemju tūristi no visas pasaules, lai baudītu mākslu, atpūtu un iepazītu latviešu kultūru. Liela daļa no viņiem ir uzņēmēji, un laikā, kad ceļošana ir kļuvusi par neatņemamu uzņēmējdarbības sastāvdaļa, daudz lielākā uzmanība tiek pievērsta tam, lai uzturēšanās pilsētā būtu patīkama un ērta. Arvien vairāk ārzemju uzņēmēji izvēlas komfortu un mājīgumu, viņu vidū it īpaši iecienīta kļuvusi četru zvaigžņu viesnīca “Radi un draugi”, kas atrodas pašā Vecrīgas sirdī.
Lasīt visu rakstu...