Publicēts 15. novembrī, 2016. Autors: Informācija.
Majonēze ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļa ikdienas ēdienkartē, to labprāt izmantojām gan kā salātu piedevu, gan pievienojam dažādam uzkodām. Lai arī par majonēzes izcelšanos pastāv vairākas versijas, vispopulārākā no tām meklējama 18.gadsimta vidu Spānijas pilsētā Moan.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 15. novembrī, 2016. Autors: Informācija.
Drēgns rudens jau ir aiz loga, tas ir laiks, kad daudziem gardēžiem gribas kaut ko siltu un veselīgu, un kas gan varbūt labāks par gardu zupu? Turklāt rudens ir ražas laiks, kad savā ēdienkartē iekļaut sezonas dārzeņus, ar kuriem uzņemt veselīgu devu vitamīnu un stiprināt imūnsistēmu. Kraukšķīgi, sulīgi burkāni un jaunie kartupeļi ir unikāli, no kuriem var gatavot dažādus garšīgus pamatēdienus un zupas tumšākajiem gada mēnešiem klāt pieliekot vien nedaudz izdomas un dažus citus pārtikas produktus. Arī “Milda KM” patērētājiem gatavo un piedāvā plašu zupu sortimentu dažādām sezonām.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 2. novembrī, 2016. Autors: Informācija.
Laiks kļūst arvien aukstāks un arī ziema vairs nav aiz kalniem, kad aktuāls kļūst jautājums par imunitātes stiprināšanu. Vairums no mums zina, ka augļu un dārzeņu lietošana uzturā stiprina imūnsistēmu un palīdz pretoties slimības izraisošiem mikroorganismiem. Iespējams, ka mazāk no mums zina, ka imunitātes stiprināšanai der arī kliju izstrādājumi. Kā norāda ārsti un dietologi, veselības profilaksei uzturā ieteicams lietot tieši kliju izstrādājumus, kas satur vērtīgas olbaltumvielas, taukvielas, fosfolipīdus, šķiedrvielas, folijskābi, minerālvielas un vitamīnus. Tie palīdz uzlabot ne tikai veselību, bet arī izskatu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. novembrī, 2016. Autors: Informācija.
Katram cilvēkam dzīvē ir vajadzīga kāda aizraušanās, kas sagādā prieku. Diemžēl lielākā daļa hobiju saistās ar liekiem tēriņiem.
Lasīt visu rakstu...