Zupas – gards, veselīgs un silts ēdiens sezonas aukstajos mēnešos
Publicēts 15. novembrī, 2016.
Drēgns rudens jau ir aiz loga, tas ir laiks, kad daudziem gardēžiem gribas kaut ko siltu un veselīgu, un kas gan varbūt labāks par gardu zupu? Turklāt rudens ir ražas laiks, kad savā ēdienkartē iekļaut sezonas dārzeņus, ar kuriem uzņemt veselīgu devu vitamīnu un stiprināt imūnsistēmu. Kraukšķīgi, sulīgi burkāni un jaunie kartupeļi ir unikāli, no kuriem var gatavot dažādus garšīgus pamatēdienus un zupas tumšākajiem gada mēnešiem klāt pieliekot vien nedaudz izdomas un dažus citus pārtikas produktus. Arī “Milda KM” patērētājiem gatavo un piedāvā plašu zupu sortimentu dažādām sezonām.

 

Kā uzsver SIA “Milda KM” tirgvedības vadītāja Elīna Cape, „zupas ir gards un pietiekami sātīgs ēdiens, lai cilvēks justos paēdis un vienlaikus uzņemtu organismam svarīgas vielas, stiprinot imūnsistēmu un veselību. Uztura speciālisti iesaka lietot dārzeņus un augus, kas satur antioksidantus, tādus ļoti daudz iespējams atrast zupās, tie ir, piemēram, burkāni, ķiploki, sīpoli, brokoļi. Zupas ir ļoti vērtīgs pamatēdiens, jo satur vairākus vitamīnus un minerālvielas, turklāt, tas ir lielisks veids, kā uzņemt šķidrumu”.

Mūsdienas prasmīga saimniece pratīs pagatavot zupu jebkurai gaumei un vajadzībām, tomēr, lai atvieglotu aizņemto ikdienu, SIA “Milda KM” piedāvā ātri pagatavojamas zupas ar gatavu recepti ietaupot mums visiem tik dārgo laiku. Lai pagatavotu šīs zupas ir nepieciešams tikai burciņu saturu sajaukt ar ūdens 1:1, pēc izvēles pievienot zaļumus – un maltīte  gatava!  „Mildas” zupu receptūra veidota bez konservantiem.

SIA “Milda KM” piedāvājumā ir plaša zupu izvēle - soļanka, ukraiņu borščs, rosoļņiks, pupiņu zupa, skābu kāpostu zupa ar gaļu, ungāru gulašzupa un citas, kas sildīs vēsos rudens vakaros un būs piemērotas ikviena gaumei.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: