Publicēts 12. decembrī, 2016. Autors: Informācija.
Vai arī Tavi bērni steidz rakstīt vēstules Ziemassvētku vecītim? Ja Tev sanācis ielūkoties šādā vēstulē, šogad noteikti Tu būsi labākais Ziemassvētku vecītis, taču, ja vēstule nonākusi Ziemassvētku pastā bez Tavas ziņas, tad viss, ko vari darīt, ir paļauties uz intuīciju. Lai izvēli padarītu kaut nedaudz vienkāršāku, esam izveidojuši LEGO® kārotāko pārsteigumu sarakstu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. decembrī, 2016. Autors: Informācija.
Straujiem soļiem tuvojas gada sirsnīgākie un siltākie svētki, kas ikvienam asociējas ar eglītes rotāšanu, dāvanām, kopā būšanu, mandarīnu smaržu, kā arī ar piparkūkām. Viens no skaistākajiem pirmssvētku rituāliem saistās tieši ar piparkūku cepšanu, kurā var iesaistīties gan lieli, gan mazi. Ikviens var piparkūkas veidot pēc savas fantāzijas un vēlmēm – tas var būt gan cietas, gan mīkstas, ar vai bez glazūras, sirsniņu vai zvaigznīšu formā, bet neatņemams ir prieks, ko rada šis process.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 2. decembrī, 2016. Autors: Informācija.
Mūsdienās arvien aktuālāka problēma kļūst mediji, kuru saturu bieži vien diktē dažādi politiskie spēki. Tā vietā, lai sabiedrība lasītu patiesu un objektīvu informāciju, ar to tiek manipulēts un pat apziņā virzīta doma, ka valstī viss ir slikti, ka nepieciešama varas nomaiņa, kas šajā ģeopolitiski nestabilajā laikā varētu būt ļoti riskanta ideja. Jāsecina, ka arī Latvijā hibrīdkarš informatīvajā telpā ir kļuvis par realitāti un mediju anonimitāte to tikai veicina. Šis ir īstais laiks iestāties par patiesiem, objektīviem un godīgiem medijiem, kas ar slēptām varas spēlēm negrauj mūsu valsts vērtības un intereses.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 2. decembrī, 2016. Autors: Informācija.
Ko es varu darīt, lai mans uzņēmums attīstītos? Kā piesaistīt plašāku klientu loku? Kā veidot sava uzņēmuma tēlu tā, lai tas atstātu patīkamu iespaidu? Šie ir jautājumi, kas ik pa laikam rodas katram uzņēmējam, kurš alkst strauju attīstību un ilgtermiņa panākumus. Viens no veidiem, kā panākt vēlamo, ir reklāmas kampaņa. Tā ir iespēja ikvienam uzņēmumam uzrunāt savus klientus, parūpēties, lai produkts vai pakalpojums būtu pieprasīts, veicināt sava uzņēmuma atpazīstamību un veidot tā tēlu pēc saviem ieskatiem.
Lasīt visu rakstu...