Publicēts 30. decembrī, 2017. Autors: Informācija.
Ir pienācis gada skaistākais laiks, vien soļa attālumā ir garās brīvdienas, Ziemassvētki un Jaunais gads, kas tradicionāli tiek pavadīti ģimenes lokā gan pušķojot eglīti, gan saiņojot dāvanas, gan cepot piparkūkas. Tas ir saliedēšanās un kopā būšanas laiks, kad sirsnīgos smieklus papildina garda ēdiena smarža.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 30. decembrī, 2017. Autors: Informācija.
Mūsdienās daudzu cilvēku domas par naudu un tās nozīmi atšķiras. Kāds uzskata, ka visam nepieciešamajam iespējams sakrāt vajadzīgos līdzekļus, tikai jābūt spēcīgam gribasspēkam.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. decembrī, 2017. Autors: Informācija.
Adventes laiks ir tas, kurā tiek pārdomāts gadā paveiktais un īpaši tiek novērtēta sirsnība un kopā būšana ar vistuvākajiem, tāpat to simbolizē arī adventes vainags – tā apļa forma kopš senseniem laikiem simbolizē mūžību un vienotību. Tāpat jau izsenis vienotības sajūtu veido ģimeniska pusdienošana pie viena saimes galda, ko modernajā laikā nereti aizstāj ar kāda restorāna apmeklēšanu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. decembrī, 2017. Autors: Informācija.
Turpinot strauju attīstību un paplašinot savu darbību, Nacionālā Mediju grupa (NMG) atvērusi divus jaunus ziņu portālus – Labās Ziņas (labaszinas.lv) un Sliktās Ziņas (sliktaszinas.lv), kuru mērķis ir nodrošināt portālu apmeklētājiem interesantu, visaptverošu un noderīgu informāciju par aktualitātēm Latvijā un visā pasaulē.
Lasīt visu rakstu...