Darbu sāk divi jauni portāli: Labās Ziņas un Sliktās Ziņas
Publicēts 7. decembrī, 2017.
Turpinot strauju attīstību un paplašinot savu darbību, Nacionālā Mediju grupa (NMG) atvērusi divus jaunus ziņu portālus – Labās Ziņas (labaszinas.lv) un Sliktās Ziņas (sliktaszinas.lv), kuru mērķis ir nodrošināt portālu apmeklētājiem interesantu, visaptverošu un noderīgu informāciju par aktualitātēm Latvijā un visā pasaulē.

“Vairums no mums ir pieraduši pie situācijas, kad Latvijas medijos vienuvietus atrodamas gan sliktas, gan labas ziņas. Tas neļauj izvairīties no negācijām tiem cilvēkiem, kuri ir noguruši no kliedzošiem virsrakstiem par kārtējo nelaimi vai nepatīkamiem notikumiem. Līdz ar jauno portālu atklāšanu, mēs piedāvājām unikālu iespēju izvēlēties – lasīt vai nu tikai pozitīvas ziņas, vai negatīvas. “Labās Ziņas” saturs vairāk būs piemērots tiem, kuri ir noguruši no negācijām internetā. Savukārt “Sliktās Ziņas” pastāstīs par negatīviem notikumiem, kuri sabiedrību skumdina, sadusmo vai iedvesmo cīnīties!” stāsta NMG vadītājs Alberts Jodis.

Portāls Labās Ziņas apkopo aktuālākos jaunumus visdažādākajās nozarēs, izceļot pozitīvās norises Latvijā un pasaulē – apkopojot panākumus, sasniegumus, uzvaras, pavēstot patīkamus jaunumus un daloties aizraujošos atklājumos. Portāla mērķis ir vairot pozitīvu enerģiju un emocijas.

Savukārt portāls Sliktās Ziņas apkopo aktuālākos un svarīgākos jaunumus visdažādākajās nozarēs, pastāstot par to, kas satrauc un neapmierina sabiedrību. Portāla mērķis ir izcelt tautai aktuālus un sasāpējušus jautājumus, pievēršoties to apspriešanai un risinājumiem. “Slikto Ziņu” redakcija regulāri seko līdzi aktuālajiem jaunumiem Latvijā un pasaulē, atspoguļojot notikumus, kuri satrauc sabiedrību.

Lai kuru no portāliem lasītājs izvēlētos apmeklēt, tā būs viņa izvēlē – vai nu vairot pozitīvo, vai diskutēt par lietām, kuras Latvijas sabiedrībai ir satraucošas.

Nacionālā Mediju grupa ir strauji augošs interneta mediju tīkls, ko veido plaša spektra, dažādu specifikāciju interneta portāli, sākot no biznesa, turpinot ar sociālajiem, sporta un beidzot ar izklaides interneta resursiem. Piedāvājot visu aktuālāko informāciju, ērtu pieeju un jaunus tehniskus risinājumus, NMG mediji izpelnījušies lietotāju atzinību.


Komentāri (2)
Uzzini te: Nu tad beidzot ir atbildēts visiem vaimanātājiem, kuriem šķiet, ka visur raksta tikai sliktas ziņas!
11/12/2017 08:11
seedit: Lielisks koncepts!! KAtrs lasa, ko vēlas!!!
25/12/2017 12:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: