Publicēts 29. novembrī, 2017. Autors: Informācija.
Zobu un mutes dobuma higiēna ir ļoti svarīgs aspekts bērnu veselībai. Kā zināms, bērniem ieteicams vismaz reizi gadā apmeklēt zobārstu un higiēnistu, taču tas atkarīgs no zobu un mutes dobuma veselības stāvokļa. Lai pārliecinātos par bērnu zobu veselību, vecāki ir aicināti vēl šogad izmantot bezmaksas (valsts apmaksātus) zobārstu pakalpojumus bērniem. Veselības centrs “Adoria” aicina vecākus ne tikai no Rīgas, bet arī attālākiem Latvijas novadiem, nekavēties, lai veiktu nepieciešamo zobu pārbaudi bērniem līdz 18 gadu vecumam, kamēr tā vēl pieejama par brīvu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. novembrī, 2017. Autors: Informācija.
Viens no laimīgas ģimenes priekšnoteikumiem ir kopīgi pavadīts laiks. Gada nogale it sevišķi tiek asociēta ar ģimeni, kad kopā būšana ir novērtēta ne tikai ziemas saulgriežos, bet arī ikdienā. Ejot līdzi laikam, agrākās, bagātīgās pusdienas pie saimes galda iegūst jaunu elpu un ģimenes nereti tiek manītas brančojot kādā no pilsētas restorāniem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. novembrī, 2017. Autors: Informācija.
Nav noslēpums, ka latvieši ir aktīvi svētku svinētāji. Lai gan kalendārā nereti parādās jauni, no ārvalstīm pārņemti svētki, bet, kā novērojuši vairāki vietējie uzņēmēji, mūsdienās arvien biežāk novērota iedzīvotāju tendence atgriezties pie klasiskajām senlatviešu svinamajām dienām.
Lasīt visu rakstu...