Publicēts 24. oktobrī, 2017. Autors: Informācija.
Apģērbs mūsdienās pilda daudz funkciju. Tas ne tikai mūs sasilda un piesedz, bet arī veido mūsu personīgo stilu, ļauj izcelties un parādīt savu statusu sabiedrībā. Lai iegādātos apģērbu, kas atbilst visām minētajām funkcijām, var nākties izdot daudz naudas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 23. oktobrī, 2017. Autors: Informācija.
Jau nākamnedēļ Latvijā tiks atzīmēts Helovīns jeb Visu svēto diena. Pat ja mūsu platuma grādos šie svētki nešķiet tik populāri, ir daudzi bērni, kuri labprāt svin Visu svēto dienu. Helovīns ir laiks, kad bērni pārģērbjas par dažādiem mītiskiem tēliem un apstaigā mājas, prasot saldumus. Kā ievērojuši svētku dalībnieki un tirgotāji, mūsdienās arvien populārāki kļūst tā dēvētie veselīgie saldumi, kas ir lieliska alternatīva tradicionālajām konfektēm un karamelēm.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. oktobrī, 2017. Autors: Informācija.
Kad vēsajos rudens rītos tā vien gribas vairāk siltuma un lutināšanas, iedzīvotāji nereti izvēlas dienu iesākt ar branču kādā no mājīgajām pilsētas kafejnīcām vai restorāniem. Tā ir lieliska iespēja nodoties gardai un nesteidzīgai maltītei un jaukām sarunām līdz pat vēlai pēcpusdienai.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. oktobrī, 2017. Autors: Informācija.
Brīdī, kad nepieciešami papildus finanšu līdzekļi, vairums cilvēku izmanto ātros kredītus. Ļoti bieži tas patiešām ir labs risinājums, jo ar ātro kredītu palīdzību naudu iespējams saņemt ātri, ērti un bez liekām formalitātēm, tomēr jāpatur prātā, ka tie tomēr ir aizdevumi, kas uzliek nopietnu atbildību.
Lasīt visu rakstu...