Publicēts 28. aprīlī, 2016. Autors: Informācija.
Kā zināms, pašreiz īpaši aktuāls Latvijas iedzīvotāju vidū ir kļuvis veselīgs dzīvesveids – ja agrāk cilvēki mazāk piedomāja pie tā, ko lieto uzturā, tagad veselīgi našķi ir daudz iecienītāki par neveselīgu pārtiku.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. aprīlī, 2016. Autors: Informācija.
Ikviens uzņēmējs noteikti ir aizdomājies par mārketinga aktivitāšu nozīmi sava biznesa attīstībā, kā arī centies izprast, kādēļ mārketinga un reklāmas aģentūru piedāvājumu izcenojumi ir tik atšķirīgi. Protams, iemesls ir loģiski izsverams – runa ir par kvalitāti, aģentūras pieredzi un reputāciju, taču vai zīmola un komunikācijas plāna izstrādes augstā cena nozīmē arī augstu kvalitāti un efektivitāti? Lielākoties – jā!
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. aprīlī, 2016. Autors: Informācija.
Mūsdienu informācijas pārpilnības laikmetā reklāmas cilvēkos lielākoties izraisa nepatiku, liekot domāt, ka tas ir kārtējais aicinājums ieguldīt savus līdzekļus neizdevīgā pirkumā. Komercija ir ik uz soļa – baneri, veikalu skatlogi, TV un interneta reklāmas – tas viss liek sabiedrībai skeptiski lūkoties uz mārketinga nozari, apzinoties, ka tā ir smalka cilvēku prātu manipulēšanas māksla.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. aprīlī, 2016. Autors: Informācija.
Ja agrāk nodarbošanās ar fiziskām aktivitātēm Latvijas iedzīvotāju vidū nebija tik atzīta, mūsdienās sports un veselīgs dzīvesveids kļūst aizvien izplatītāks un pieprasītāks. Cilvēki aktīvi apmeklē sporta zāles un apzinās, cik būtiski ikdienas ritmā ir iekļaut nelielu izkustēšanos.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. aprīlī, 2016. Autors: Informācija.
Pašlaik pavasaris Latvijā cilvēkus priecē ar jaunu sparu – ziedot vizbulītēm, putniņiem čivinot un saulītei aizvien vairāk lutinot ādu. Tā kā daba jau ir modusies un arī vasara ir tepat aiz stūra, ikvienai dāmai vajadzētu parūpēties arī par savu labsajūtu un izskatu, palutinot sevi ar skaistumkopšanu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 14. aprīlī, 2016. Autors: Informācija.
Saulītei jau sildot Latvijas iedzīvotājus un iepriecinot viņus ar pavasara vēsmām, cilvēkos aizvien vairāk mostas apziņa, ka bikini sezona un laiska atpūta pie pludmales vairs “nav aiz kalniem”. Šī iemesla dēļ, cilvēki savā ikdienā arī labprāt arvien aktīvāk iekļauj sportu un fiziskas aktivitātes, lai vasaru sagaidītu ar labu pašsajūtu un uztrenētu augumu.
Lasīt visu rakstu...