Fitnesa klubu tīkls “Atlētika” cilvēkiem piedāvā īpaši izdevīgu akciju “Vairāk sver – mazāk maksā!”
Publicēts 14. aprīlī, 2016.
Saulītei jau sildot Latvijas iedzīvotājus un iepriecinot viņus ar pavasara vēsmām, cilvēkos aizvien vairāk mostas apziņa, ka bikini sezona un laiska atpūta pie pludmales vairs “nav aiz kalniem”. Šī iemesla dēļ, cilvēki savā ikdienā arī labprāt arvien aktīvāk iekļauj sportu un fiziskas aktivitātes, lai vasaru sagaidītu ar labu pašsajūtu un uztrenētu augumu.

 

Cilvēku mērķi, ar kādiem viņi dodas uz sporta zāli, mēdz atšķirties – daži vēlas nomest pāris kilogramus, citi – uztrenēt vēdera presi, bet vēl kāds satikt interesantus cilvēkus vai vienkārši atjaunot līdzsvaru pēc smagas darba dienas un uzturēt sevi formā. Tomēr cilvēkiem, kuru svars ir šķietami lielās par vēlamo, rast motivāciju un gribasspēku strādāt pie sava auguma varētu būt grūtāk kā tiem, kuri jau uztur sevi formā.

Lai cilvēkus motivētu un atvieglotu viņu ceļa sākumu uz aktīvu dzīvesveidu, fitnesa klubu tīkls “Atlētika” rīko īpašu akciju gada abonementu (ar ikmēneša maksājumu) iegādei – “Vairāk sver – mazāk maksā!”, kuras ietvaros cilvēks var iegūt atlaidi divu viņa ķermeņu masu vērtībā. Kuponu ar draudzīgo akciju iespējams iegādāties divos veidos – gan internetā, gan šajā sestdienā un svētdienā (16. un 17. aprīlī) apmeklējot jebkuru no “Atlētika” klubiem, līgumu uz gadu (ar ikmēneša maksājumu) ar akcijas nosacījumiem noslēdzot klātienē. Internetā kuponu iespējams iegādāties šeit – https://cherry.lv/teenused/atletika2016.

Akcija paredz, ka 1 cilvēkam pienākas fitnesa kluba “Atlētika”, jebkuras filiāles, Full Time vai Second Time abonements ar noslēgtu gada (ar ikmēneša maksājumu) līgumu – ar atlaidi, kuru veido summa, kas ir divas reizes lielāka par cilvēka ķermeņa svaru. Par katru sava svara kilogramu jebkurš kupona pircējs saņems 2 eiro gada abonementa iegādei. Piemēram, ja cilvēks sver 60 kg, tad gada abonementa iegādei viņš saņems 120 eiro atlaidi. Turklāt, jāatzīmē, ka no cilvēkiem akcijas ietvaros netiek prasīts uzreiz samaksāt par visu gada abonementu – maksa notiks pa mēnešiem, sākotnēji piemērojot tikai summu pirmā mēneša apmērā.

Piedāvājums attiecas tikai uz tiem klientiem, kuri nav pēdējā pusgada laikā (no 11.11.2015.) noslēguši “Atlētika” gada līgumu. Veicot pirkumu, tiks piedāvāti divi gada abonementa veidi: Full Time vai Second Time, ar maksu reizi mēnesī. Apmaksa tiks veikta ar ikmēneša bankas automātisko maksājumu.

Tie cilvēki, kuriem vieglāk svarīgus lēmumus ir pieņemt klātienē, un kuri vēlas par atlaidi uzzināt ko sīkāk, ir aicināti šajā sestdienā un svētdienā apmeklēt jebkuru no “Atlētika” klubiem, lai atlaidi iegūtu uz vietas, savukārt tiem, kas nevēlas kavēties un īpašo akciju grib savā īpašumā iegūt jau tagad, piemērotāks variants ir apmeklēt interneta vietni un iegādāties kuponu.

Kupons ir maksa par gada abonementa pirmo mēnesi ar atlaidi – pēc nosvēršanās “Atlētika” klubā tiks noslēgts līgums uz 11 mēnešiem. Dodoties noslēgt līgumu, līdzi ir jāņem personas apliecinošu dokumentu, kredītkarti vai bankas kodu kalkulatoru automātisko maksājumu reģistrācijai.

Akcija ir liels atbalsts un vienreizēja iespēja cilvēkiem ar lieko svaru, sniedzot tiem iespēju iegādāties gada abonementu ar ievērojamu atlaidi, kā arī sava veida dāvana aktīvajiem sportistiem, kuri zina, ka savā ikdienā noteikti iekļaus sportiskas aktivitātes, tiem arī sniedzot iespēju dāsnai akcijai.

Nepalaid garām vislabāko iespēju justies un izskatīties labi – kopā ar “Atlētiku” ikviens iegūs savu sapņu augumu, kārtīgu sporta devu un veselīgu dzīvesveidu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: