Publicēts 31. maijā, 2016. Autors: Informācija.
Kā zināms, bērni ir mūsu valsts nākotne un lielākais dārgums, tādēļ jaunajai paaudzei ir jāsniedz viss iespējami vērtīgais, lai mazie augtu stipri un veseli. Rūpēs par bērnu augošo organismu un nepieciešamību pēc kvalitatīvas pārtikas, "Kurzemes gaļsaimnieks" mazajiem ķipariem piedāvā "Bosix" bērnu līniju, kura sastāv no cīsiņiem, sardelēm un desām, un ir veidota no 75% gaļas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. maijā, 2016. Autors: Informācija.
Vasara ir īstais laiks, lai motivētu sevi sākt nodarboties ar sportu un uzlabotu savu fizisko formu, kā arī veselību. Tomēr tiem cilvēkiem, kuri ar fiziskām aktivitātēm ir uz “jūs”” pieradināt sevi nodarboties ar sportu nav tik viegli, kā iespējams tie vēlētos. Tieši tāpēc, lai palīdzētu cilvēkiem būt veseliem, aktīviem un dzīvespriecīgiem, sporta un fitnesa klubs “Reaktors” vēl tikai dažas dienas piedāvā īpašu abonementu izpārdošanu un iespēju par neticami izdevīgām cenām iegādāties dažādus gada abonementus, par tiem maksājot tikai reizi mēnesī.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. maijā, 2016. Autors: Informācija.
Par to, ka sportam cilvēka dzīvē ir jāvelta liela loma, šaubu nav nevienam, taču ne visi to realizē arī praksē – šī iemesla dēļ, lai cilvēkus mudinātu pievērsties fiziskām aktivitātēm un rūpēties par savu veselību, sporta un fitnesa klubs “Reaktors” rīko īpašu abonementu izpārdošanu, kura ļaus tiem cilvēkiem, kuri ar sportu uz “jūs”, par neticami izdevīgām cenām iegādāties dažādus gada abonementus, par tiem maksājot tikai reizi mēnesī.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. maijā, 2016. Autors: Informācija.
Nav noslēpums, ka vasara ir atvaļinājumu un brīvāka perioda gadalaiks, taču, lai pienācīgi atpūstos no mācībām, studijām vai darba, pirms došanās pelnītā atpūtā nepieciešams cītīgi pastrādāt un pabeigt pildīt iesāktos darbus vai veiksmīgi nolikt eksāmenus. Kā zināms, tieši vasarai tuvojoties daudziem cilvēkiem rodas lieks stress un spriedze, tādēļ, lai no tās atbrīvotos, sevi vajag atcerēties palutināt, piemēram, ar kādu patīkamu skaistumkopšanas procedūru vai relaksējošu masāžu.
Lasīt visu rakstu...