Publicēts 28. jūnijā, 2016. Autors: Informācija.
Jau šonedēļ, 3.jūlijā, mūziķi un mākslinieki tiksies skaistajā Bruknas muižā labdarības lielkoncertā „Uzcel savu baznīcu!”. Renārs Kaupers ir viens no Bruknas un Andreja Mediņa labajiem draugiem, kura izdziedātā dziesma, pateiktie sirsnīgie vārdi allaž ir uzrunājuši klausītājus. Koncerta nosaukums „Uzcel savu baznīcu!” ir kā aicinājums ne tikai uz konkrēto, bet daudz plašāk – atklāt sevi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. jūnijā, 2016. Autors: Informācija.
Tuvojoties vasarai, kad gaidāmi dažādi izbraucieni, pasākumi, svētki un pasēdēšanas, aktualizējas jautājums par svētku maltīti ar ko cienāt draugus un radus. Lai gan variantu ir neizsakāmi daudz, viens no tiem ir auksti kūpinātu desu delikateses, kuras iekārdina jebkura cilvēka garšas kārpiņas un liek mutē saskriet siekalām.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. jūnijā, 2016. Autors: Informācija.
Vasara ir ne tikai gada karstākais laiks dabā, bet arī aktīvi piesātināts ar piknikiem, festivāliem, dārza ballītēm un neskaitāmām citām svinamdienām. Svētki nebūs īsti svētki bez Mežezers un Jungle šampaniešiem. Ar šiem dzirkstošajiem, bezalkoholiskajiem dzērieniem iespējams droši svinēt gan uz ūdens, gan pie stūres, sportojot, kā arī pieaugušo un bērnu kompānijā. Produkts radīts Latvijā, un nu jau ar to kopā svētkus svin arī daudzviet citur pasaulē.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. jūnijā, 2016. Autors: Informācija.
Laikā, kad tehnoloģijas sāk pārņemt cilvēku pasauli, aizvien vairāk cilvēku vēlas atgriezties pie patiesākām un vienkāršākām vērtībām, atkal sākot novērtēt dabu un veltes, ko tā mums spēj sniegt.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 8. jūnijā, 2016. Autors: Informācija.
Fitnesa klubu tīkls „Atlētika” paziņo, ka 2016.gada maijā kolektīvās iepirkšanas portālā cherry.lv norisinājās akcija par fitnesa klubu vasaras abonementu iegādi. Tos iegādājās vairāk nekā 1000 cilvēku.
Lasīt visu rakstu...