Publicēts 4. martā, 2016. Autors: Informācija.
Sports – šis noteikti ir vārds, par kuru cilvēki zina, cik tas ir būtisks, taču reizēm tas var šķist biedējošs. Nav noslēpums, ka visgrūtāk ir tieši sākt nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, un daudzus cilvēkus biedē šī neziņa – vai viņiem viss izdosies, kādi vingrinājumi ir jāveic un vai tam pietiks spēka.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. martā, 2016. Autors: Informācija.
Pavasaris ikvienam asociējas ar saulīti, pozitīvismu un dabas mošanos. Nav noslēpums, ka šajā gadalaikā ikvienā sievietē mostas arī iekšējā dieviete – cerībā sevi palutināt un izdaiļot pēc ziemas mierīgā perioda.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. martā, 2016. Autors: Informācija.
Straujiem soļiem tuvojas pavasaris! Tas ir laiks, kad krāšņām pārvērtībām ļaujas ne tikai daba visapkārt, bet arī sievietes – jauns tēls un veidols palīdzēs tām aiz muguras atstāt nomākto garastāvokli, ko izraisījis drēgnais un nepatīkamais laiks, un uzplaukt gan iekšēji, gan ārēji.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. martā, 2016. Autors: Informācija.
Beidzoties aukstajai ziemai un iestājoties saulainajam pavasarim, novērots, ka arī saslimšana ar dažādam slimībām ir daudz biežāka, tāpēc cilvēkiem par savu veselību jārūpējas savlaicīgi, stiprinot imūnsistēmu un uzturā lietojot vitamīniem bagātus produktus. Lai arī pierasts, ka mūsdienās par veselību veicinošiem produktiem lielākoties uzskatām dārzeņus un augļus, patiesībā milzīgu vērtību cilvēku veselībai sniedz arī daudz lielāks gardums – graudaugu, tai skaitā auzu pārslu, kliju un dažādu sēklu, cepumi.
Lasīt visu rakstu...