Publicēts 11. februārī, 2016. Autors: Informācija.
Mēdz teikt ka acis ir cilvēka dvēseles spogulis, kas atklāj personības dvēseles dziļumu un bagātību. Tomēr dzīves laikā var gadīties situācijas, kas, laupot acu gaismu, spēj aizēnot skatu uz ierastajām lietām. Lai gan šādas situācijas ir traģiskas, pateicoties mūsdienu iespējām ir iespējams saglabāt ikviena cilvēka dvēseles gaišumu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 11. februārī, 2016. Autors: Informācija.
Salam un aukstumam atkāpjoties, arī cilvēkos rodas lielāka enerģija un motivācija sākt nodarboties ar kaut ko jau ilgi iecerētu. Tā kā siltie laikapstākļi un “kleitiņu” sezona arī vairs nav aiz kalniem, arvien vairāk sieviešu sāk aktīvi apmeklēt sporta zāli, lai līdz pavasara beigām un vasarai iegūtu jau ilgi kāroto formu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 5. februārī, 2016. Autors: Informācija.
Straujiem soļiem tuvojas Valentīna diena jeb visu mīlētāju diena. Tas ir īstais laiks, lai ļautos romantiskiem mirkļiem divatā, izbaudītu kopīgu atpūtu vai iepriecinātu savu otro pusīti ar patīkamu pārsteigumu. Daiļā dzimuma pārstāves šajā dienā vēlas būt īpaši lutinātas. Papildus ziediem un saldumiem, sievietes augsti novērtēs arī otrās pusītes dāvināto iespēju relaksēties un stiprināt savu veselību. Ikdienas steigā sievietes nereti aizmirst parūpēties par sevi un savu izskatu, kā arī veselību, tāpēc dāvanu karte no skaistumkopšanas salona Valentīna dienā nāks īstajā laikā, jo sniegs tik nepieciešamo mieru un harmoniju.
Lasīt visu rakstu...