Tuvojoties pavasarim, ar sportu aktīvāk sākušas nodarboties daiļā dzimuma pārstāves
Publicēts 11. februārī, 2016.
Salam un aukstumam atkāpjoties, arī cilvēkos rodas lielāka enerģija un motivācija sākt nodarboties ar kaut ko jau ilgi iecerētu. Tā kā siltie laikapstākļi un “kleitiņu” sezona arī vairs nav aiz kalniem, arvien vairāk sieviešu sāk aktīvi apmeklēt sporta zāli, lai līdz pavasara beigām un vasarai iegūtu jau ilgi kāroto formu.

 

Kā norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” vadītāja Annija Reskāja, tā kā ceļš līdz savām sapņu auguma aprisēm nav pārāk viegls, lai redzētu rezultātus, ar sportu jāsāk nodarboties laicīgi, ko apzinās arī Latvijas sievietes.

“Šis ir laiks, kad ir īpaši jūtams sieviešu skaita pieaugums mūsu sporta klubā – dāmas aktīvi ir sākušas apmeklēt gan trenažieru zāli, gan dažādas grupu nodarbības, atkarībā no savām vēlmēm un mērķiem. Visvairāk priecē fakts, ka ar sportu sākušas nodarboties arī sievietes, kuras iepriekš ar fitnesu bija uz “jūs”– vislielākā motivācija viņām ir apziņa, ka vasaru varēs iesākt ar labu pašsajūtu un lieliskā formā. Apsveicams ir arī fakts, ka daudzas daiļā dzimuma pārstāves ir “metušas kaunu pie malas” un atbrīvojušās no stereotipiem, ka, piemēram, trenažieru zāli var apmeklēt tikai vīrieši. Un tas ir pareizi, jo šis patiešām ir īstais laiks, kad sākt sportot, to darot nesteidzīgi – savu iespēju un laika robežās,” atklāj “Reaktors” vadītāja.

Sporta un fitnesa kluba “Reaktors” komanda ir iepriecināta arī par to, ka aizvien populārāka kļūst veselīga un aktīva dzīvesveida piekopšana, kas ir ļoti būtiska cilvēka ikdienas sastāvdaļa. Izvēloties sportu, kā savas dzīves sastāvdaļu, cilvēki spēj pacelt savu pašapziņu, kas, kā zināms, īpaši svarīgi ir tieši daiļā dzimuma pārstāvēm. Nav noslēpums, ka ikviena dāma labrāt saules staros gozētos nedaudz īsākā kleitiņā kā parasti, nekautrējoties no nelielām ķermeņa nepilnībām, tādēļ ir vērts atbrīvoties no nepamatota kauna vai aizbildinājumiem.

“Katru gadu pēc aukstā laika sezonas klubu apmeklē dāmas, kuras ziemā ir uzņēmušas dažus nevēlamos liekos kilogramus – tā notiek gandrīz ar katru ar mums, un tā nav nekāda problēma, ja pēc tam var saņemties un no šiem liekajiem kilogramiem atbīvoties. Ja vīrieši vairāk šajā posmā apmeklē zāli kā ierasts, sievietes ir kļuvušas aktīvākas, lai beidzot atgūtos pēc ziemas mazkustīguma un stīvuma. Un, kas gan patiesībā var būt labāks, kā iegūt lielisku formu, uzlabot veselību un piepildīt sevi ar enerģiju un pozitīvām emocijām?” piebilst sporta un fitnesa kluba vadītāja.

Tām dāmām, kuras īsti nezina pareizākos un atbilstošākos vingrinājumus, “Reaktors” komanda iesaka doties uz dažādām grupu nodarbībām, piemēram, fitnesu, stepu vai jogu, savukārt sievietes, kurām labāk patīk sportot vienatnē, aicinātas doties uz trenažieru zāli, kurā iespējams iegūt arī profesionāla trenera ieteikumus un personalizētu treniņu programmu.

Foto: Publicitātes


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: