Publicēts 10. septembrī, 2015. Autors: Informācija.
Personāla vadītāja loma uzņēmumā ir nenovērtējama, viņa pārziņā ir personāla vadības stratēģijas, politika un mērķu noteikšana, kā arī uzņēmuma vadības sistēmas pilnveidošana, uzņēmuma personāla resursu plānošana un organizēšana, jaunu darbinieku piesaiste un atlase, uzņēmumu darbinieku atalgojumu sistēmas izstrāde, kā arī darbinieku motivēšana.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 10. septembrī, 2015. Autors: Informācija.
Mūsu veselību un pašsajūtu ikdienas ietekmē tādi faktori kā sociālā vide, sēdošs vai fiziski smags darbs, stress, kā arī fiziskās aktivitātes, ko veicam.Dažkārt mēs nonākam situācijās, kad vairs nespējam saviem spēkiem izprast ķermeņa sāpju vai diskomforta cēloņus. Hroniskas sāpes ilgtermiņā var novest pie vispārējas fiziskās pašsajūtas pasliktināšanos, noguruma, darbaspēju samazināšanos, jo ķermenis kā vienota struktūra signalizē, ka tam nepieciešama palīdzība. Pēc satraukuma pilnām, negulētām naktīm, protams, vēršamies pēc palīdzības pie sava ģimenes ārsta vai kāda medicīnas speciālista. Viens no speciālistiem, pie kura varam vērsties šādos gadījumos, ir fizioterapeits, kurš, veicot izmeklējumus, noskaidros sāpju cēloni un nozīmēs tālāku rehabilitāciju. Kā norāda veselības un skaistumkopšanas centra “Adoria” fizioterapeite Ieva Levica, mūsu ķermeņa dabiskais stāvoklis ir pilnvērtīga un nesāpīga funkcionēšana, kas ir viens no priekšnoteikumiem, lai izbaudītu dzīves sniegtās iespējas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 10. septembrī, 2015. Autors: Informācija.
Latvijas Zvērinātu advokātu padome brīdina par sekām, ja Saeima šodien patiešām noteiks valsts amatpersonas statusu maksātnespējas administratoriem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 10. septembrī, 2015. Autors: Informācija.
Tā kā tuvāka nāk ziemas sezona, tad pēdējais laiks sākt jau meklēt un domāt – kur un kādas ziemas riepas iegādāties savam auto, lai braukšana būtu drošāka, patīkamāka un izdotos izvairīties no dažādiem nepatīkamiem negadījumiem, kuru cēlonis – nepiemērotas vai nolietojušās transportlīdzekļa riepas. Paklausoties dažādu speciālistu padomos, palasot informāciju internetā vai pajautājot kādam paziņam, kurš šajā lietā zinošāks, varam nonākt pie dažiem secinājumiem – ko ievērot vai vismaz paturēt prātā meklējot riepas sezonai.
Lasīt visu rakstu...