Publicēts 17. septembrī, 2014. Autors: Informācija.
Piena lopkopība vienmēr bijusi viena no nozīmīgākajām Latvijas lauku saimniecības nozarēm, kas attīstījusies un, neskatoties uz tirgus satricinājumiem, spējusi pastāvēt kā lielu, tā mazāku saimniecību izpildījumā. Taču šobrīd pienācis laiks, kad šī nozare Latvijā jau atrodas uz izdzīvošanas galējās robežas. Lai to saglabātu, valdībai nekavējoties jāsper izšķiroši soļi un tāpat kā liela daļa lauksaimnieku, esmu vīlies Vienotības vadītā Ministru kabineta pieņemtajā lēmumā atstāt Zemkopības ministrijas ierosinātos atbalsta pasākumus nākamās valdības ziņā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. septembrī, 2014. Autors: Informācija.
Rūpējoties par gados jaunāko iedzīvotāju mutes dobuma veselību, veselības un skaistuma centrs „Adoria” bērniem līdz 18 gadu vecumam nodrošina zobu aprūpi pilnībā bez maksas. Kā norāda “Adoria” zobārsti, vecāku interese par bērnu mutes dobuma pārbaudi ir augsta, kas liecina par to, ka vecākiem patiesi rūp, lai viņu bērniem veidotos skaists, kopts un, galvenais, veselīgs smaids. Profesionālie zobārsti veic ne tikai nepieciešamo zobu labošanu un mutes dobuma higiēnu, bet arī draudzīgi un atraktīvi pastāsta mazajiem nebēdņiem par pareizu zobu kopšanu, kas turpmāk ļaus arī patstāvīgi rūpēties par savu smaidu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. septembrī, 2014. Autors: Informācija.
Jau kopš seniem laikiem būvniecības materiālu “topa” augšgalā atrodas koks. To izmantoja jau mūsu senču senči, un būvniecības prakse pierādījusi, ka tas ir teju vai mūžīgs, un kalpo vairākām paaudzēm. Arī mūsdienu sabiedrība arvien vairāk sāk pievērst uzmanību ekoloģiskumam un dabīgām izejvielām, kas nekaitē dabai un cilvēku veselībai. Kā norāda būvniecības uzņēmuma “Sakarnieks” valdes loceklis Anatolijs Plešavniks, ņemot vērā Latvijas klimatiskos apstākļus, priekšroka mājokļu celtniecībā tiek dota energoefektīvām koka konstrukcijām, kas ļauj ne tikai ietaupīt apkures sezonā, bet arī atbalstīt “zaļo domāšanu” par apkārtējo vidi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 17. septembrī, 2014. Autors: Informācija.
Jau pēc 10 dienām- 27. septembrī ar koncertu Siguldā Astro’n’out atklās savu Latvijas koncerttūri “Astro’ Electro’ Acoustic”. Tās ietvaros 4. oktobrī grupa koncertēs Ventspilī, mūzikas namā “Jūras vārti”, 5.oktobrī Liepājā, Rožu zālē, 11.oktobrī Jēkabpilī- “Krustpils kultūras namā”, 1.novembrī Gulbenes Kultūras namā, 2. novembrī Cēsīs, “Vidzemes koncertzālē” un tūre noslēgsies 7.novembrī Latvijas Nacionālās bibliotēkas “I.Ziedoņa zālē”, Rīgā.
Lasīt visu rakstu...