Publicēts 28. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Birojs “Latvijas Produkts” aktīvi iestājas par vietējo preču un pakalpojumu popularizēšanu, regulāri rīkojot dažādas informatīvās kampaņas, kuru mērķis ir izglītot vietējo pircēju par pašmāju ražotajiem produktiem. Tāpat “Latvijas Produkts” nerimtīgi ir aicinājis atsaukties ikvienu, kam rūp Latvijas nākotne un valsts attīstība, sniedzot savu atbalstu vietējo produktu un pakalpojumu atpazīstamības veicināšanā. Uz šo aicinājumu līdz šim atsaukušies vairāki desmiti vietējo uzņēmumu, kā, piemēram, bērnu rotaļu laukumu ražotājs “Z Company Latvia”, Z/S “Gundegas” un daudzi cit
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Skaists smaids ir panākumu, labsajūtas un labas veselības priekšnoteikums, tas piešķir ārējam izskatam savu pievilcību un šarmu. Veselīga un dzīvespriecīga smaida pamatā ir regulāras rūpes par mutes dobuma veselību. Tomēr viens no faktoriem, kas var atturēt no zobārsta apmeklējuma ir laika gaitā radies stereotips, ka zobu labošana rada diskomforta sajūtu un sāpes. Kā norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” zobārstes, mūsdienu tehnoloģijas un inovācijas zobu kopšanā ļauj padarīt zobus skaistus un veselīgus neizmantojot sāpīgas procedūras.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Pēdējā laikā iedzīvotāju labklājības līmenis ir ievērojami uzlabojies un ir vērojama stabilitāte visos sektoros. Mājokļa remonts, jauna auto iegāde vai kāds cits lielāks pirkums vairs nešķiet tik nesasniedzams sapnis. Lielāki pirkumi, protams, saistītās arī ar rūpīgu izmaksu plānošanu, tāpēc arvien biežāk iedzīvotāji izmanto tieši hipotekāro kredītu priekšrocības. Kā norāda uzņēmuma „Latvijas Hipotēka”, kredītu speciālists Ivars Jansons, elastīgie kredīta atmaksas nosacījumi un individuālā pieeja katra klienta vēlmēm un iespējām ir tie iemesli, kāpēc lielāku pirkumu veikšanai tiek izvēlēts hipotekārais kredīts nebanku sektorā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) sniedza uzņēmumiem iespēju piedalīties pārtikas nozares centrālajā notikumā Baltijas valstīs - izstādē “Riga Food 2014” uz īpaši izdevīgiem nosacījumiem - saņemot 50% līdzfinansējumu izstādes stenda laukuma nomai. Izstādes laukuma nomu ar līdzfinansējumu izmantoja vairāki desmiti vietējo uzņēmumu, kā, piemēram, “Rūjienas saldējums”, “Futurus Food” un daudzi citi. LUAC ir gandarīts par ikvienu, kurš rūpējas par uzņēmuma zīmola prezentēšanu un realizāciju tirgū, aicinot arī turpmāk izmantot LUAC sniegtās priekšrocības.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 18. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Krievijas embargo Eiropas Savienības precēm, diemžēl, sāpīgi skāris arī saimniecības Latvijā - dārzeņu audzētāji Zemgalē sākuši iznīcināt pašu izaudzēto, savukārt zemnieki tirgū esot spiesti dārzeņus un augļus pārdot zem pašizmaksas. Lai novērstu situāciju, kad Latvijas veikalos un tirgos dominē vien Polijas pārtika, savukārt, vietējie ražojumi tiek izmesti komposta kaudzē, birojs “Latvijas Produkts” apņemas informēt sabiedrību par kvalitatīvajiem pašmāju ražojumiem, jo samērā bieži pircējiem nemaz nav pieejama informācija par augļu, dārzeņu, gaļas, piena un citu vietējo produktu iegādes vietām.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 15. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Pēc veiksmīgi aizvadītajām priekšsacīkstēm, futbola skolas METTA sportisti ir iekļuvuši Latvijas finālturnīros U-10, U-11, U-12 un U-13 vecuma grupās. Plānots, ka finālturnīri notiks augustā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 15. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Pēdējā laikā ātrais aizdevums jeb tā sauktais SMS kredīts bieži tiek raksturots, kā nedrošs un neizdevīgs aizdevums, tomēr parasti šāda apgalvojumi ir nepamatoti un virspusēji. Ja persona, pirms saņemt aizdevumu, izvērtē savas iespējas aizdevumu atmaksāt un pilda visas kredītsaistības, tad SMS kredīts var palīdzēt ātri un vienkārši sasniegt mērķus, ko citādāk nebūtu iespējams realizēt.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 8. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Pēdējā laikā sabiedrībā arvien vairāk nostiprinās pārliecība - jo vairāk izmantosim vietējos produktus, jo labāk dzīvosim. Lai arī vietējo produktu un pakalpojumu atbalsts ir būtisks jebkurā laikā, šobrīd, kad Krievija noteikusi pilnīgu importa aizliegumu lielākajai daļai pārtikas produktu, kas tiek importēti no Eiropas Savienības, tostarp Latvijas, sabiedrībai jābūt īpaši saliedētai un jāapzinās, ka Latvijas ekonomikas izaugsmei ļoti būtiski ir novērtēt pašmāju ražojumus. Arī vietējie uzņēmumi, kas paši saskārušies ar nepieciešamību pēc vietējo patērētāju atbalsta, atzinīgi novērtē un aktīvi atbalsta “Latvijas Produkts” iniciatīvu stāstīt un rādīt, cik daudz un dažādi produkti ir pieejami tepat mūsu zemē.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. augustā, 2014. Autors: Informācija.
Kā zināms, jūlijā ir sākusies uzņēmumu pieteikšanās balvai „Latvijas Eksportprece 2014”. Konkursu organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē. Pirmā mēneša laikā balvai „Latvijas Eksportprece 2014” jau pieteicies liels skaits uzņēmumu un interese ir liela.
Lasīt visu rakstu...