Publicēts 4. oktobrī, 2016. Autors: Informācija.
Klāt ir rudens ražas laiks, kad gan veikalos, gan tirgū pieejams plašs vietējo ražotāju produkcijas klāsts, tai skaitā dārzeņi, augļi, meža veltes un medus. Atgādinot, cik svarīgi ir patērēt vietējos produktus, tādējādi novērtējot pašmāju ražotāju veikumu un paveikto darbu, birojs “Latvijas Produkts” aicina vietējos uzņēmumus, š.g. rudenī (oktobris – novembris), kā ik gadu – atzīmējot 18. novembra Latvijas Republikas proklamēšanas dienu, iesaistīties divu mēnešu apjomīgās mārketinga aktivitātēs, kas veidotas ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, to kvalitāti un pieejamību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. oktobrī, 2016. Autors: Informācija.
Pilnā sparā norit pašmāju uzņēmumu pieteikšanās konkursam “Latvijas Eksportprece 2016”, ko organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā esošiem un strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. oktobrī, 2016. Autors: Informācija.
Stress, depresija, bezmiegs un citas psiholoģiska rakstura problēmas ir kļuvušas par neatņemamu rudens sastāvdaļu. Rudens nogurums rodas, jo organisms, saņemot mazāk saules gaismas, pastiprināti sāk izdalīt miega hormonu jeb melatonīnu. Papildus tam ikdienas saspringtajā dzīves ritmā noguruma un pārslodzes sajūta var nomākt gan imūnsistēmu, gan pastiprināt saslimšanas risku. Lai palīdzētu tumšajā rudens laikā atgūt enerģiju un vitalitāti, AS “Grindeks”, biroja “Latvijas Produkts” rudens kampaņas ietvaros, aicina ikvienu papildināt enerģijas rezerves un saglabāt koncentrēšanās spējas ar Latvijā izstrādātu uztura bagātinātāju “HERBASTRESS®”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. oktobrī, 2016. Autors: Informācija.
Rudens ir jaunās ražas laiks, kad saglabāt krājumus ziemai un savā ēdienkartē iekļaut sezonas dārzeņus, ar kuriem uzņemt veselīgu devu vitamīnu un stiprināt imūnsistēmu. Rudenī pieejama virkne vērtīgu augļu un dārzeņu, kas nāk par labu cilvēka organismam, tomēr jau kopš seniem laikiem par vienu no veselīgākajām rudens veltēm tiek uzskatītas bietes. Tās vērtīgās īpašības komentārus neprasa – vairāki zinātniski pētījumi ir pierādījuši to, ka bietes satur vielas, kam ir labvēlīga ietekme uz veselību. Sarkano biešu sulai un bietēm ir pretvēža iedarbība, tāpat eksperimenti liecina, ka biešu sula var pazemināt asinsspiedienu un palielina fizisko izturību. Biešu sula ir lielisks veids, kā paaugstināt darba spējas un uzlabot pašsajūtu. Tagad biešu sulu kā jaunu produktu tirgū piedāvā arī SIA “Milda KM”.
Lasīt visu rakstu...