Publicēts 12. jūnijā, 2014. Autors: Informācija.
Vasara ir laiks, kad bērni un jaunieši izbauda brīvdienas un atpūšas no saspringtā mācību laika. Nenoliedzami, viens no lielākajiem bērnu vasaras priekiem ir saldējums un dažādi citi našķi, kas, nenoliedzami, atsaucas arī uz bērnu zobu veselību. Rūpes par zobiem sākas jau agrā vecumā, līdz ar to vecākiem būtu pastiprināti jāuzrauga bērnu mutes higiēna, kā arī jāmācā bērniem pašiem rūpēties par savu veselību, jo nereti mazie nebēdņi cenšas izvairīties no šī visnotaļ svarīgā ikdienas rituāla, kā zobu tīrīšana. Agrīnā vecumā ļoti svarīga ir bērna vecāku attieksme pret zobu kopšanu, kas veido vispārējo bērna priekšstatu par zobārstniecību.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 11. jūnijā, 2014. Autors: Informācija.
Jauniešu vecākiem ir svarīgi, lai viņu atvase jau no mazotnes tiktu iepazīstināta ar multinacionālu vidi citās valstīs. Lielbritānija ir viena no valstīm, kuras kultūra un vide izteikti atšķiras gan ar tās mūziku, mākslu, reliģiju, gan citām kultūras izpausmēm. Bērniem un jauniešiem ir radusies lieliska iespēja iepazīt britu kultūru un papildus iegūt noderīgas zināšanas.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 10. jūnijā, 2014. Autors: Informācija.
Kā zināms valoda vienmēr bijusi galvenais sazināšanās līdzeklis. Valodu zināšanu trūkums var traucēt ikdienas saziņā, darba tirgū un mācību procesā. Pēdējos mēnešos arvien lielāku popularitāti gūst vasaras nometnes, kurās gan pieaugušie, gan jaunieši vecumā no 12-17 gadiem var apgūt angļu valodas zināšanas, apvienojot mācības ar kārtīgu vasaras atpūtu. Valodu zināšanas ir ļoti nepieciešamas, tāpēc vecāki labprāt nodrošina saviem bērniem interesantu valodas apguves veidu, kas nepārslogo jaunieti.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. jūnijā, 2014. Autors: Informācija.
Šis mācību gads jau ir pietuvojies noslēgumam, līdz ar to skolēni un studenti meklē jaunas iespējas un veidus kā nodrošinātu sev labāku nākotni. Ir pavērusies pavisam jauna iespēja tiem skolēniem un studentiem, kuriem ir izcilas sekmes un kuri vēlas bez maksas iegūt zināšanas ārzemēs un apgūt kvalitatīvu studiju programmu mākslas nozarēs vai pabeigt vidusskolu, doties uz Kembridžu. Koledža piedāvā stipendiju mācību maksas segšanai.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 6. jūnijā, 2014. Autors: Informācija.
Saskaņā ar Ministru Kabineta noteikumiem Nr.473, ir noteikts, ka uzņēmumiem un visām valsts, un pašvaldības iestādēm 1 darba dienas laikā ir jāatbild uz ienākošajiem e-pastiem, kas satur elektroniski parakstītus dokumentus. Viena no būtiskākajām problēmām, ar ko savā ikdienas darbā sakaras gan lietveži, gan biroju administratori ir tā, ka bieži netiek identificēts, vai dokuments patiešām satur elektronisko parakstu vai nē, līdz ar to, radot neērtības gan sev, gan klientiem. Viens no mūsdienu efektīvākajiem dokumentu apstrādes risinājumiem ir eVerificētājs, kas nodrošina automātisku elektroniski parakstīto dokumentu apstrādi e-pasta komunikācijā.
Lasīt visu rakstu...