Arvien lielāku popularitāti iegūst valodu vasaras nometnes Maltā
Publicēts 10. jūnijā, 2014.
Kā zināms valoda vienmēr bijusi galvenais sazināšanās līdzeklis. Valodu zināšanu trūkums var traucēt ikdienas saziņā, darba tirgū un mācību procesā. Pēdējos mēnešos arvien lielāku popularitāti gūst vasaras nometnes, kurās gan pieaugušie, gan jaunieši vecumā no 12-17 gadiem var apgūt angļu valodas zināšanas, apvienojot mācības ar kārtīgu vasaras atpūtu. Valodu zināšanas ir ļoti nepieciešamas, tāpēc vecāki labprāt nodrošina saviem bērniem interesantu valodas apguves veidu, kas nepārslogo jaunieti.

Malta ir viena no valstīm kurā valodas apguvei tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Maltas mācību iestādes sniedz iespēju apgūt valodu un uzlabot iepriekšējās valodas zināšanas pavisam īsā laika posmā. Viena no šīm skolām ir St. Paul Bay skola, kura atrodas netālu no pilsētas pludmales. Skola piedāvā pieaugušo angļu valodas kursus, biznesa valodas kursus un jauniešu aktivitāšu programmas, kuros var uzlabot visus valodas aspektus - runāšanu, rakstīšanu, klausīšanos kā arī uzlabot vārdu krājumu. Kursus skaistajā Maltas pilsētiņā var apvienot ar brīnišķīgu atpūtu, jo pēc nodarbībām kursu dalībnieki var doties apskatīt pilsētu, sauļoties kādā no pludmales zonām, kuru ieskauj tirkīzzila jūra. Jauniešu aktivitāšu programma ar dzīvošanu viesģimenē vai skolas rezidencē nodrošina angļu valodas mācību stundu apvienošanu ar ekskursiju programmu. 

Vēl viena mācību iestāde, kura ir guvusi popularitāti angļu valodas apgūšanā, ir St. Julian skola netālu no Maltas galvaspilsētas Valletas. Šajā modernajā Maltas pilsētā jaunieši un pieaugušie papildus angļu valodas kursiem, var apmeklēt sporta un mākslas nodarbības, ekskursijas, kopīgus pludmales un iepirkšanās centru apmeklējumus u.c. Arī ģimenēm šie kursi paver plašas iespējas. Kursu laikā vecāku bērnus pieskata sertificētas auklītes, kuras spēlē ar viņiem dažādas attīstošas rotaļas. Bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem no rītiem apmeklē nodarbības tāpat kā viņu vecāki. Bērni nodarbībās apgūst valodu radošā un interesantā veidā. Skola piedāvā bērniem arī dažādas aktivitātes ārpus angļu valodas kursiem - peldēšanu, tenisu, futbolu, mākslu, teātra pulciņus, kinoteātra apmeklējumus utt.  

Dzīvošanu skola nodrošina viesģimenēs, skolas rezidencē, kas atrodas skolas telpās vai dažādos studio tipa dzīvokļos.

"Izglītība Ārzemēs"
Tel. (+ 371) 67844445
Mob. tel. (+ 371) 29238012
info@izglitiba-arzemes.lv
www.izglitiba-arzemes.lv 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: