Bērnu un jauniešu vasaras nometne Londonā - lieliska iespēja iemācīties angļu valodu, iepazīt britu dzīvesveidu un kultūru
Publicēts 11. jūnijā, 2014.
Jauniešu vecākiem ir svarīgi, lai viņu atvase jau no mazotnes tiktu iepazīstināta ar multinacionālu vidi citās valstīs. Lielbritānija ir viena no valstīm, kuras kultūra un vide izteikti atšķiras gan ar tās mūziku, mākslu, reliģiju, gan citām kultūras izpausmēm. Bērniem un jauniešiem ir radusies lieliska iespēja iepazīt britu kultūru un papildus iegūt noderīgas zināšanas.

Nometne sniedz unikālu iespēju jauniešiem vecumā no 13 - 17 gadiem iepazīt britu kultūru kā arī apgūt padziļināti angļu valodu un papildus iegūt draugus no dažādām pasaules vietām. Skola, kura atrodas 20 minūšu attālumā no Londonas centra, piedāvā jauniešiem sniedzot iespēju maksimāli iepazīties ar apkārtējo vidi. Mācību laikā jaunieši varēs apskatīt skaistākās Londonas vietas kā, piemēram, populāro Bekingemas pili, Londonas Taueru un Svētā Paula katedrāli.

„Pēdējā laikā, skolēniem un viņu vecākiem rodas interese par piedāvāto nometni. Jāatzīst, ka skola tiešām ir skaista. Papildus mācībām jaunieši arī izvēlas nodarboties ar dažādām sporta spelēm - visbiežāk futbolu un tenisu. Jaunieši atbraucot no nometnes, ir sajūsmā par britu kultūru un iespaidiem ko ieguva dzīvojot kopā ar vies ģimeni. Kā vēl vienu ieguvumu varu minēt angļu valodas līmeņa uzlabošanos, jo jauniešu dzīvošana britu vidē izteikti uzlabo valodas līmeni ”, stāsta Sarmīte Makare, SIA “Izglītība ārzemēs” pārstāve.

Mācības notiek Danstona koledžā, iespaidīgā Viktorijas laika ēkā ar plašu teritoriju un dārzu. Mācību pirmajās dienās skolēni veic testu, lai noteikti zināšanu līmeni un attiecīgi nonāktu pareizajā mācību grupā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: