Publicēts 28. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Sadarbojoties VAS „Latvijas Attīstības finanšu institūcijai Altum”, SIA „Stiga RM”, Kuldīgas novada domei un maksātnespējīgās SIA „Kurzemes finieris” administratoram Andrim Bērziņam, Kuldīgā esošā rūpnīca „Kurzemes finieris”, kura savu darbību bija apturējusi 2014.gada augustā, atsākusi darbu. Šobrīd ražotnei jau pieslēgta apkure un pieņemti darbā 17 iepriekš tajā strādājošie kuldīdznieki.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Smaids ir mūsu prieka un pozitīvo emociju neatņemama sastāvdaļa, tāpēc svarīgi, lai rūpes par mutes dobuma veselību sāktos jau bērnībā un turpinātos visas dzīves garumā. Lai iedrošinātu bērnus un pieaugušos vairāk pievērsties savu zobu veselībai, kā arī radītu pozitīvu iedzīvotāju attieksmi pret zobārstniecības nozari kā tādu, veselības un skaistuma centrs “Adoria” aicina ikvienu interesentu bez maksas iepazīties ar zobārstniecības modernajiem aprīkojumiem, plašo ārstniecības piedāvājumu un draudzīgajiem zobu veselības speciālistiem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 28. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Svētdien, 30. novembrī, plkst. 18.00 Doma laukumā tiks iedegta Rīgas galvenā Ziemassvētku egle. Svinīgajā pasākumā ikvienam, bet jo īpaši bērniem par prieku, piedalīsies muzikālās programmas „Brīnumskapis” mākslinieki – Ingus Ulmanis, Karīna Tropa, Andris Sējāns, Aigars Voitišķis, Roberts Rasa un Anrijs Grīnbergs, informē Rīgas dome.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Mums visiem ir nepieciešams skābeklis, bez tā nevar eksistēt neviena dzīva būtne. Skābeklis ir mums visapkārt, mēs to nemitīgi elpojam. Skābeklis ir dzīvības pamatā, tas pasargā mūs no baktērijām un slimībām, palīdz atjaunot ādas šūnas un justies pilnvērtīgiem. Arī skaistumkopšanā skābeklis ieņem būtisku lomu - pēdējā laikā viena no pieprasītākajām skaistumkopšanas procedūrām ir skābekļa terapija “Derma OXY”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
12. decembrī plkst. 19:00 Rīgā, Lielajā Ģildē notiks krāšņs starptautisks mūzikas projekts, kurā izcilu Eiropas un Amerikas komponistu skaņdarbus izpildīs starptautiski atzīti mākslinieki no Lietuvas, Azerbaidžānas un ASV.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Saslimšana ar kārpām ir ļoti izplatīta problēma, kas arī mūsdienās var skart jebkura vecuma cilvēku. Lai gan kārpas cilvēka organismam neko ļaunu nenodara, galvenais iemesls, kāpēc no tām cilvēki vēlas atbrīvoties ir tas, ka kārpas neizskatās pārāk glīti, ir lipīgas un var viegli tikt 'uzdāvinātas' citiem ģimenes locekļiem vai darba kolēģiem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Par godu Latvijas proklamēšanas gadadienai Valsts prezidenta kanceleja sadarbībā ar VSIA „Latvijas Koncerti” 2014. gada 18. novembrī, kā ik gadu, rīkos svētku koncertus Rīgā un visos Latvijas novados.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Lai popularizētu kvalitatīvu un regulāru zobu medicīnisko aprūpi tiek organizēta īpaša zobu veselības akcija “Latvija smaida”, kas aicina bērnus un pieaugušos pieteikties un apmeklēt atvērtās durvju dienas zobārstniecības iestādēs visā Latvijā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 7. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Ceturtajā Hennessy Artistry koncertšovā Rīgā 5. decembrī pirmo reizi uz vienas skatuves kāps pasaulē slavenā dziedātāja un deju mūzikas leģenda Sonique, šarmantais igauņu elektrisko vioļu trio Violina, kā arī pašmāju mūziķis Mārtiņš Ruskis. Apvienojot savus spožos talantus, mūziķi meklēs jaunu skanējumu pasaulslaveniem hitiem, lai vienotā koncertprogrammā pārsteigtu Hennessy cienītājus un draugus.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Ar skaistu, veselīgu un baltu smaidu cilvēkam uzlabojas izskats, cilvēks izskatās jaunāks, smaidīgāks, laimīgāks un pārliecinātāks. Tomēr mūsu dabīgā zobu krāsa ne vienmēr ir tik balta, kā gribētos, lai kā arī censtos atmest pārmērīgu kafijas, tējas, tabakas lietošanu. Tāpat ir daudz citu faktoru, kas ietekmē zobu krāsu: mūsu ģenētika, medikamentu lietošana un pārtika. Viens no profilakses pasākumiem, kas nodrošina mutes dobuma veselību, ir zobu higiēna. Lai veicinātu cilvēkus vairāk pievērsties zobu veselībai, veselības centrs “Adoria” novembri ir pasludinājis par zobu higiēnas mēnesi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 4. novembrī, 2014. Autors: Informācija.
Ir sākusies biļešu tirdzniecība uz „Latvijas Koncertu” rīkoto festivālu „Eiropas Ziemassvētki”, kas notiks no 6. līdz 30. decembrim Rīgas koncertzālēs un baznīcās.
Lasīt visu rakstu...