Publicēts 23. februārī, 2018. Autors: Informācija.
Ziema ir laiks, kad īpaši aktivizējas dažādi vīrusi un palielinās pieprasījums pēc uzturvielām bagātiem našķiem. Visi noteikti esam informēti par augļu un dārzeņu labvēlīgo ietekmi uz mūsu organismu un veselību, taču tikpat liela nozīme imūnsistēmas stiprināšanai šajā laikā ir graudaugiem, kuri palīdz gan uzlabot izskatu, gan parūpēties par veselību, kā arī veicina gremošanas procesu un nodrošina mūs ar nepieciešamo enerģiju.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 14. februārī, 2018. Autors: Informācija.
Videonovērošana ar katru gadu kļūst arvien populārāka un pieprasījums pēc šāda veida pakalpojumiem strauji aug. Arī uzņēmējdarbībā tā kļūst pieprasītāka, sākot no ražošanas un uzņēmējdarbības automatizācijas, līdz pat tirdzniecības veiktspējas uzlabošanai, kā arī personu un privāto īpašumu uzraudzībai. Ar tās palīdzību daudz efektīvāk iespējams pārraudzīt arī uzņēmumā notiekošos procesus un organizēt to kontroli.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 14. februārī, 2018. Autors: Informācija.
Latvijai vēl aktīvi gatavojoties simtgades svinībām, jau šajā piektdienā savu simto dzimšanas dienu atzīmēs mūsu kaimiņvalsts Lietuva. Par godu šim notikumam, ne tikai Lietuvā, bet arī daudzviet Latvijā gaidāmi dažādi pasākumi.
Lasīt visu rakstu...