Viss par un ap tēmu “SMS kredīti”
Publicēts 11. jūlijā, 2016.
Mūsdienās mobilais telefons ir kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu lielai daļai cilvēku.

Šis komunikācijas rīks ļauj ne tikai ātri sazināties ar draugiem vai kārtot biznesa darījumus, bet, pateicoties tehnoloģiju attīstībai, arī neatliekamās situācijās ( piemēram, automašīnas remonts vai ārsta apmeklējums) aizņemties trūkstošos naudas līdzekļus, izmantojot nebanku kredītdevēju piedāvāto pakalpojumu “SMS kredīti”. Tieši iespēja salīdzinoši ātri un viegli aizņemties naudu ir galvenais iemesls, kāpēc SMS kredīti kļūst arvien populārāki.

Kāpēc izvēlēties šādu aizdevumu?

SMS kredītiem ir šādas priekšrocības:

•       Tas ir viens no ātrākajiem un ērtākajiem veidiem, kā saņemt aizdevumu, nonākot negaidītās finansiālās grūtībās;

•        Tie ir noderīgi tad, ja nepieciešams aizņemties nelielu naudas summu uz neilgu laiku;

•        Pieprasītā SMS kredīta summa īsā laikā tiek pārskaitīta uz kredītņēmēja bankas kontu;

•        Tie tiek izsniegti bez ķīlas, galvojuma vai detalizētas informācijas sniegšanas par kredīta izmantošanas mērķiem.

Šādiem kredītiem ir raksturīgas augstas procentu likmes un īsi atmaksas termiņi, tādēļ, pieņemot lēmumu par šāda kredīta ņemšanu, ir nepieciešams izvērtēt to, vai kredīts tiešām ir nepieciešams, kā arī savas iespējas atmaksāt kredītu noteiktajā laikā.

Kā tas strādā?

Lai aizņemtos naudu ar SMS starpniecību, ir nepieciešams:

•        Izvēlēties piemērotāko aizdevēju – ar labu reputāciju, zemām procentu likmēm un pārskatāmu kredīta izsniegšanas sistēmu;

•        Rūpīgi iepazīties ar kredīta līguma noteikumiem, kā arī izvērtēt savu maksātspēju;

•        Reģistrēties izvēlētā aizdevēja mājaslapā, norādīt savu mobilā telefona numuru, bankas kontu un nosūtīt reģistrācijas maksu (0.01 eiro) uz aizdevēja kontu;

•        Nosūtīt pareizi noformulētu SMS ar kredīta pieprasījumu uz aizdevēja norādīto telefona numuru.

•        SMS parasti ir jānorāda šāds teksts: konkrētā kredītdevēja atslēgas vārds, vēlamā kredīta summa, aizdevuma atmaksas termiņš, personas kods vai parole, kas tika norādīta reģistrācijas laikā;

•        Gaidīt atbildes ziņu no aizdevēja par kredīta piešķiršanu, kas parasti neaizņem vairāk kā 30 minūtes.

Lai padarītu šo aizdevumu drošāku un pārliecinātos par savu klientu maksātspēju, liela daļa kredītdevēju iespēju aizņemties naudu ar SMS starpniecību piedāvā tikai otrajā aizņemšanās reizē, tādēļ pirmo reizi ir nepieciešams reģistrēties aizdevēja mājaslapā un saņemt kredītu, piesakoties tam internetā.

Cik lielu summu var aizņemties?

SMS kredīti ir viens no ātro kredītu veidiem, tādēļ naudas summas, kuras aizdevēji piedāvā aizņemties, izmantojot šo pakalpojumu, parasti ir līdz 300 eiro pirmajā reizē un līdz 1500 eiro nākamajās reizēs. Atmaksas termiņš šādiem aizdevumiem parasti ir līdz 30 dienām. Kredītdevēji piedāvā iespēju arī pagarināt kredīta atmaksas termiņu uz 7, 14 vai 30 dienām, bet jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums, kas palielina kredītsaistības.

Pirms aizņemies izvērtē visas alternatīvas!

SMS kredīti, ātrie kredīti, patēriņa kredīts – tie visi ir īstermiņa aizdevumi, kas paredzēti negaidītu naudas grūtību risināšanai, tādēļ tos nevajadzētu izmantot nepārdomātu izdevumu segšanai. Pirms lēmuma pieņemšanas par kredīta ņemšanu ir jāapsver visas alternatīvas (aizņēmums no draugiem, iekrājumu veidošana), bet, ja tomēr kredīts ir nepieciešams, ir jāaizņemas atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju.


Komentāri (1)
Naudas: Priekšrocības ir labi aprakstītas!
07/06/2017 10:46
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: